- 26 Ocak 2021
- 41.056
- 40.307
- 3.078
Haber akması gerek transfer beklemekten kuruduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katilmiyorum.Ya beyler devre arasında iyi oyuncusunu kimse bırakmaz hadi bıraktı diyelim ucuza bırakmaz hem bek alınsın diyorsunuz hem de topçu beğenmiyorsunuz
Hakanım beline guvvet Torreira gibi iyi çalışıyorsunKime aliyoz olm uykusuz geceler sona ersin
Boş yapmayalım raporluyorlar seni Hakan böyle giderse belediye seçimlerine kadar mıh gelir dikkat etlatolevici gsde
Ya beyler devre arasında iyi oyuncusunu kimse bırakmaz hadi bıraktı diyelim ucuza bırakmaz hem bek alınsın diyorsunuz hem de topçu beğenmiyorsunuz
Katilmiyorum.
Hedef olmayıp da iyi oyuncular bulunduran tonca takım var Avrupa’da. Fazla hareketlilik de yok. En pahalı satışı yapan ikinci takım da biziz.
Parayı etrafa sokacak olan takım biz olacağız.
Kimse harcayacagimiz paralara hayir diyemez
oyuncu listeleri hazir gibi söylemlerin kolpa olduguna inanmaya basladi millet. 30 ve üstü adamlar gelirse zaten hepsi panik transferi denecek.Yönetim yine EYT'li birilerini arıyor son güne sanırım. Kiralık işi de sıkmaya başladı. Bir transfer dönemi rezaleti daha kaldırmaz.
Thibaut VargasFransa 2. Liginden bile oyuncu bulunabilir. Profil belli ciğersiz adam lazım bize.
Yaz transfer dönemi de aynısı oluyor. Bırakmamaktan çok almakta problem var gibi.