Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.613
- 9.908
- 2.068
Yap paket GökanımmmmThibaut Vargas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yap paket GökanımmmmThibaut Vargas
Acuna falan diyorlar.acil herkesi alın
Yönetim yaz döneminde çok iyi işler yaptı alma problemi falan yok gelenlerden verim alamadık o ayrı konu tabi
Emremm her postunda bir posta atıyorsun bakıyorumHakan Motz’un belediye seçimlerine kadar banlanacağı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır.
(Diriliş Postası)
2 Subat degil mi?Avrupa'ya verilecek liste çarşamba son değilmi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi iş yapmadıkları için verim alamadık. En önemli ihtiyacı son güne bırakıp transfer çalımı peşinde koştular. Ndombele'den kim verim almış ki biz alacağız.
Transfer lazım azizim balım.Furkanım savaşa mı gidiyoruz![]()
Öyle deyince erzak siparişi verdim bende ne bilem Furkanım hatta senin saç rengi boyasını soracaktım, kaç numaraydıTransfer lazım azizim balım.
Halil’in kafayla kaçırdığı pozisyonu tekrar izledim de 9 metre kale var ve özellikle topu kaleciye doğru yön vererek vuruyor kaleci de kurtarıyor haliyle. Biraz sağa vursa kurtarma ihtimali yok. Kaçırması atmaktan daha zor. İnanılmaz bir herif yav
Gökanım Tete nin yeri boş kalsaydı daha iyiydi. Kara cuma indirimi diye kaktırdı menajeriDüşündümde Tete yerine Morutan kalsaydı bir fark olmazdı
Futbol piyasasında hangi topçunun tutma garantisi varki hiç bir topçu için iyi oyun garantisi bekleyemezsin yaz döneminde yapılan transferler açıklanırken herkes burda yönetimi tebrik ediyordu kağıt üstünde hiç biri kötü oyuncu değil ama sahada öyle olmuyor işte bazen