Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu Dubois bize dönecekse BAY ve 500.000 geri ödemeyle Duboisi geri alıp Güney Amerikadan adam akıllı paraya kıyılmış bir sol bek ve ortasahaya para koymak daha mantıklı geliyor.

Yabancı düşüyor yabancı sağ bek alırsan sene sonu gene elinde iki yabancı sağ bek olucak sağ bek alırsan.
Dubois kesinlikle ihtiyacımız olan sol bek değil, ağır oynuyor Taham

Okan Hoca bastirmasa gerçekten transfer olmayacakmiydi acaba dönem kapanıyor okadar zaman geçti hocayı oyaladilar sadece

Dubois kesinlikle ihtiyacımız olan sol bek değil, ağır oynuyor Taham
Hocam bence de en iyi tercih değil ama şuan Assignon’a 10 falan gömüp Acuna Taglifacio gibi sol bek kiralamaktansa sol beke para gömmek daha iyi.

Dubois’in sağ bekliği şuan Rıdvan dahil adı geçen tüm sol beklerin sol bekliğinden daha iyi.

“Kötü sol bek + iyi sağ bektense”

“ Dubois + çok iyi sol bek “ çok daha iyi olur

Tutmama garantisi olan futbolcular var, tersi olmasa da. Başarısız bir transfer dönemiydi. Açıklanırken de aynı fikirdeydim

Görüşüne saygım var ama yapılan transferlerin verim vermemesi yönetimin suçu değil hangi yönetim zarar etmek için oyuncu alırki Ndombele konusuna gelirsek bi kumar oynadık gelirken 26 yaşında olan ndombeleye hayır denilmezdi çünkü futbol da zor bulunan özel topçulardan birisi bu adam formda olsa zaten alamazsın

2 beki de genc alamayabiliriz. Devre arasi icin kisa sureli cozum icin ben tecrubeli Tagliafico'ya okeyim. Lyon'da full oynamis. Super adam demem ama mevkideki boslugu doldurur bence. Sol beke yazin genc birini bonservisle aliriz.

Burhan Can Terzi: "Şu saat itibariyle statta transfer toplantısı devam ediyor."
Yapsınlar yapsınlar sözleşmesi bitecek Boey’in gideceği apaçıkken ve 1.5 senedir sol bek yokken, 1 senedir 8 numara yokken toplanmamışlar, UEFA listesine iki gün kala herkes deli gibi ihtiyacımız olduğunu bilip yüksek fiyat çekerken toplantı yapsınlar.

Seçiminiz batsın

Adı geçen tek iyi sol bek şu adı iki hafta önce çıkan Brezilyalı

Ekli dosyalar

• images (25).webp
    images (25).webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt