Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert'ten kötüsünü bulup bir de para mı vereceğiz yav. İkisini de doğru düzgün izlemedim o yüzden sormuştum da biz bu Zeki'yi niye alıyoruz öyleyse

Rtş Zeki dediğimiz adam Mert'in yaşındayken lig 1 de şampiyon takımın banko bekiydi yaw.

Mert 24de türkiyeye düşerken zeki Romaya transfer gerçekleştirdi.

Rtş Zeki dediğimiz adam Mert'in yaşındayken lig 1 de şampiyon takımın banko bekiydi yaw.

Mert 24de türkiyeye düşerken zeki Romaya transfer gerçekleştirdi.
Tam tersi Zeki fenerde olsa Mert Roma'da olsa bu sefer Zeki denirdi

Okan hocamızla çalışan yerliler sürekli sınıf atlıyor Zeki gelirse yine toparlama ihtimali epey var ama dünde gördük çok önde oynuyoruz tempolu bir bek daha iyi olacaktır.

Son dakikalarda seken top sonrası 4'e 3 pozisyonda Barış rakibe öyle bir gidiyor ki adam korkudan eli ayağına dolaştı ne yapacağını bilemedi. Bize fazlasıyla hızlı fiziksel özellikleri olan bek oyuncuları lazım. :asd:

Bu sefer para olduğu için transfer yok herkes elimize sıcak para geçtiğini biliyor açıkçası başkan olduğum bir kulüpte futbolcumu verecek olsam 1 yerine 2'ye vermeye çalışırım.

O yüzden Boey-Bayern Münih işi olmadan haberler düşmeden önce sağ bek işini bitirmek lazımdı.
Bahane g.t gibidir herkeste bulunur

Zeki ve Rıdvan'a razı vaziyetteyim şu an. En azından takımda gerçek mevkisi bek olan 2 oyuncumuz olur.

Bahane g.t gibidir herkeste bulunur
Haklısın bence çoktan yapılmalıydı en azından sol bek işi çözülmeliydi ama önceden anlaşmak çok önemliydi imza aşamasına getirmek lazımdı devre arası parayı gören fazlasını isteyecek. Boey satışı sonrası artık adamların elinde koz var paranız var diyorlardır.

Şu saatten sonra zeki ve rıdvan gelsin kiralık sezon sonu bakarız moddayım. Ama çok iyi bir orta saha almamız şart. O daha mühim bence.

Mert'ten kötüsünü bulup bir de para mı vereceğiz yav. İkisini de doğru düzgün izlemedim o yüzden sormuştum da biz bu Zeki'yi niye alıyoruz öyleyse
Sağ beke Zeki'yi falan istememde Zeki Mert'ten çok daha iyi oyuncu maliyet falan olayını katmazsak olaya.

Kimse farkında değil ama dünya üzerinde devre arasının en yüksek transfer satışını yaptık menajerler niye sürekli isim çıkarıp yam yam gibi ablukaya aldılar elimize geçen paradan dolayı saldırıyorlar.

Elimize bu para geçmişken 5 m euro oyuncuya 7-8 m euro isteyecekler 10 m euro isteyen adamlar 13-14'e çıkacak bu işin piyasası böyle ihtiyacımız olduğunu biliyorlar şampiyonluğa gidiyoruz Avrupa liginde oynuyoruz sonuç olarak 2 bekimiz yok elimizde hiçbir koz yok bunu sonuna kadar kullanmak isteyen kulüpler olacak.

4b8xwhh.png

8jkli bir arkadaşımla konuşurken dediği ligin en iyi hocasına sahipsiniz neden bu adamın kadrosunu zayiflatiyorsunuz bizde para yok sizde para da var diyor

fb'de serdar dursun geri dönüyormuş :/

son 2 3 gün ya yetiştirirler bu zamanda birilerini. avrupa maçına eksik çıkmak istemeyiz herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt