Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bile diyoruz ki 10 gün sonra Almanya liginde final gibi Leverkusen - Münih maçı var adamların sağ beki sakatlandı sağ beki kalmadı acil oyuncu almaları gerek 1 günde 15 m euro'dan 30-35 m euro'ya çıkıp maçlara yetiştiriyorlar.

İhtiyaç önemli bir kozdur eli güçlendirir bizim kadroyu açan bir kulüp yetkilisi bile rahatlıkla bek olmadığını fark eder çok ihtiyaçları var diyip 3-5 fazla koparma derdine düşer.

61323876.webp

Başakşehir bile elimize para geçtiğini bildiğinden kendi oyuncumuz Dubois için 1 m euro'ya kadar fiyat çıkarmış. Bu işler normal yönetime bir şey diyemiyorum tek eleştirebileceğim konu öncesinden bitirmemiz lazımdı.

Zeki konusunda bende istemiyorum şahsen ama bu kadar gömdüysek gelir 7-8 asist katkı verir kesin 😂

Uefa listesi zaten yalan oldu bari düzgün transfer yapın lig için

boey
angelinho
ndombele

out

locko
assignon
mangala

in

miguel crespo fb'den ayrılıyormuş ekşi'de gördüm.

oyuncunun iyiliği-kötülüğünden bağımsız olarak, gerçekten miguel crespo gibi bir oyuncunun ligde forma giymesini istemiyorum. hiçbir takımda.

miguel crespo fb'den ayrılıyormuş ekşi'de gördüm.
bunlar ne planliyo anlamiyorum.
bir sürü stoper doldurdular takima. fred iptal. krunicin ne verecegi belli degil. zayc gitmek istemiyomus daha sene basinda sözlesme imzaladilar. ismail var okey. birde bu crespo vardi onuda kiralik yolluyorlar

Aurier haberleri umarim kolpadir. Herif zaten suan afrika kupasinda. Hadi bitik olduğunu bir kenara koyalim. Adamlar senegali eledi büyük ihtimalle en az yari final oynayacaklar. 10 şubattan önce gelmesi de mümkün değil gibi duruyor. Formsuzlugu düşüşünü geçtim bu sebeple bile alınmaması gereken biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt