Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yapılmayacağı gerçeğiyle yüzleşme zamanı

game-combo.gif

Pragi mevcut kadroyla zor da olsa eleriz ama son 16da kek takım gelirse üzülürüz transfer yapmadığımız için. Topçu alcaz hemen katkı verip Avrupa'da üst tura cikarticak diye birşey yok da bu dar rotasyonla neden kendimizi zora sokuyoruz bu kadar onu anlamadım. 30m eurodan 1/3 bütçe bile ayiramiyor muyuz yani nedir
Prag in teknik direktörü Danimarkalı Neestrup gibi bir taktik ile oynayacaklar. Hazırlık maçı yaptılar geçen ay tüyoları da almıştır.

Yönetim yine hainlik yapıp hocayı taraftarın karşısında yalnız bırakmaya devam ediyor yine edecekler

boeyden gelen 30 milyonun başka bi yerlere gitmesinden korkuyorum anladınız siz

Futbolcu ve menejere ültimatom ver, ya şimdi gelirsiniz ya da PAF takımla sözleşme sonuna kadar kimseye göndermem diye. Göksel'i saymıyorum bile, "ha oyuncuya verdiği paraları alsınlar(cüzi bir rakam ama 400 küsür gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.)

Geri gelir maddesi koymayan, koymadığı gibi bu tiplere ağız eğen yönetime her şey müstehak. Senin en başta hatan bunlara oyuncu vermen. Başka kulüp mü yok?

transfer yapılmayacağı gerçeğiyle yüzleşme zamanı

Önceden paramız yok diye oyuncu alamıyoruz diyorduk şimdi paramız var yine alamiyoruz

Bunu söylemek hoşuma gitmiyor ama gerekli transferler yapılmazsa yarıştan koptugumuz an erden hedef tahtasında kalır maalesef

Perşembe günü bombalar patlıyor. KAP bildirimlerine hazırlanın saat 19:05 de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt