Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
En iyisi 1-2 gün foruma girmeyeyim sinirim bozulmaya başladı bunları görünce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman ben hazırlanayım reis yavGİF programını yükledim artık, yeni bombalara hazırlıklı ol![]()
transfer yapılmayacağı gerçeğiyle yüzleşme zamanı
Prag in teknik direktörü Danimarkalı Neestrup gibi bir taktik ile oynayacaklar. Hazırlık maçı yaptılar geçen ay tüyoları da almıştır.Pragi mevcut kadroyla zor da olsa eleriz ama son 16da kek takım gelirse üzülürüz transfer yapmadığımız için. Topçu alcaz hemen katkı verip Avrupa'da üst tura cikarticak diye birşey yok da bu dar rotasyonla neden kendimizi zora sokuyoruz bu kadar onu anlamadım. 30m eurodan 1/3 bütçe bile ayiramiyor muyuz yani nedir
Mesleğimle ilgili herhangi bir konuda benimle konuşmuşluğun var mı?
Şayet trollemem üzerine bu kanıya vardıysan da güzel espriydi![]()

Gökenim Atilla Kaya dan kutupta yaz gibi şarkısını sana gönderiyorum gardaşım, ardından Arif Susam mi yoksa Zihni Cinan dan bir şey mi istersinGİF programını yükledim artık, yeni bombalara hazırlıklı ol![]()
Futbolcu ve menejere ültimatom ver, ya şimdi gelirsiniz ya da PAF takımla sözleşme sonuna kadar kimseye göndermem diye. Göksel'i saymıyorum bile, "ha oyuncuya verdiği paraları alsınlar(cüzi bir rakam ama 400 küsür gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.)
futbol bir takım oyunuKaan in performansından memnun musun renkdas ?
Hangi ara danışmanlık aldın Kolpam benden, ben neden seni hatırlamıyorum?Var tabi yoksa nerden bilecem olm![]()
Abi ben sahada gördüğüm Kaan inanılmaz yavaş, pasör bir bek bizim sisteme uymuyor. Boey modelinden devam etmezsek bu sene geçmiş olsun olur.futbol bir takım oyunu
O parayı banka hesaplarında gezdirmekle meşguller şu an havaleler eft ler havada uçuşmakta olan yine bize oluyoÖnceden paramız yok diye oyuncu alamıyoruz diyorduk şimdi paramız var yine alamiyoruz
Onları @Feramuz Kayalar kardeşim gönderdi çoktan, sen Nejat alpten birşeyler yollaGökenim Atilla Kaya dan kutupta yaz gibi şarkısını sana gönderiyorum gardaşım, ardından Arif Susam mi yoksa Zihni Cinan dan bir şey mi istersin![]()
kaan yavaş değil sen çok sabırsızsınAbi ben sahada gördüğüm Kaan inanılmaz yavaş, pasör bir bek bizim sisteme uymuyor. Boey modelinden devam etmezsek bu sene geçmiş olsun olur.