Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.640
- 4.915
- 673
abdurrahim albayrak göreve !!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdurrahim albayrak göreve !!!!
Ona, Boey'in tum parasi giderBekleri sal
Talisca’yi al sampiyon ol
De La Rochaaa, Oğuzhanım sağol be hemen açıyorum Killing in the Name onZaaaaaaaaaaaaaaaaaaack
o top taliscaya nasıl gidecek ?Bekleri sal
o programı ben de izledim. cok komikti.Ekinim şimdi ağzındaki baklayı çıkardın bende saatlerdir seni anlamaya çalışıyorum.
Vakti zamanında telegol izliyorum Serhat Ulueren Adnan Aybaba ya Bjk maçını yorumlamasini istedi. Adnan Aybaba baya bi anlattı sonra Serhat şu soruyu sordu, Adnan bütün gün beraberdik hangi ara maçı izledin diye . Adnan söyle dedi arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla anlattım.
dursun başkan fbye verdi zaten şampiyonluğu olmasa da olurbu nasıl bir mantık?
şuan orjin sağbekin yok!
of*De La Rochaaa, Oğuzhanım sağol be hemen açıyorum Killing in the Name on
Öyle deyince aklıma Sergey Semak geldi, championship menager de forvet arkası oynatınca şampiyon oluyorsun direktBekleri sal
Zeki geleceğine dubois gelsin arkadaşlar Fransa milli takımında oynuyordu bu adam bir kaç sene önce saçma kıyaslar yapmayın . Tabikide umarım gelecek vadeden oyuncular alınır orası ayrı .
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boey i kımle Vs Yaparsam yapayım fark atıyor@Cihangir Göktaş Zeki vs Boey gelir mi![]()
Sağbek gitmeden sağbek sittin sene alamazdi bizimkiler. Solbek konusunda çok geç kaldilar.@Eray Emeklier geçen bana laf atıyordun bak ne olmuş
30 milyonu duyan gören sana beleşe futbolcumu bırakır
bu 30 milyonu almadan önce transferleri bitirmeliydiler!
Ferdi sanki daha iyi cikmisti üstad yanlis mi hatirliyorumBoey i kımle Vs Yaparsam yapayım fark atıyor![]()
davies?Boey i kımle Vs Yaparsam yapayım fark atıyor![]()