Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündemimizde seçim yok diyorlar korkudan transfer yapamıyorlar.Bu saatten sonra Okan hocaya tek laf etmem. Demekki kuruluş amacımız olan Avrupa sadece ama sadece taraftarın umrunda.

Ekinim şimdi ağzındaki baklayı çıkardın bende saatlerdir seni anlamaya çalışıyorum.

Vakti zamanında telegol izliyorum Serhat Ulueren Adnan Aybaba ya Bjk maçını yorumlamasini istedi. Adnan Aybaba baya bi anlattı sonra Serhat şu soruyu sordu, Adnan bütün gün beraberdik hangi ara maçı izledin diye . Adnan söyle dedi arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla anlattım.
o programı ben de izledim. cok komikti.

De La Rochaaa, Oğuzhanım sağol be hemen açıyorum Killing in the Name on
of*

DiscoDisco.gif
DiscoDisco.gif
DiscoDisco.gif
DiscoDisco.gif

Zeki geleceğine dubois gelsin arkadaşlar Fransa milli takımında oynuyordu bu adam bir kaç sene önce saçma kıyaslar yapmayın . Tabikide umarım gelecek vadeden oyuncular alınır orası ayrı .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir beki yerli yapma durumu anlaşılabilir sınırdan sebep. Bakalım, süre zaten epey az. Yarın yahut diğer gün işlerin resmiyete dökülmesi lazım ki Avrupa listesine yazabilelim.

Zeki geleceğine dubois gelsin arkadaşlar Fransa milli takımında oynuyordu bu adam bir kaç sene önce saçma kıyaslar yapmayın . Tabikide umarım gelecek vadeden oyuncular alınır orası ayrı .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fransa milli takımında griezmann ve giroud hariç alınan tüm beyaz topçular faşist deshampsun afrika takımı imajı oluşmasın diye alınan adamlardır

bu muhabirler Ziyech için konuşurken Araplarda trasnferin kapandığının farkında mı ?

Zeki celikte cok iźş yapar, fransada sampiyonluk gormus adam , rahat olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt