Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsi hikaye yahu sen UEFA ya isim vereceksin her prosses ayrı satış alış niye gidip diğerleri bitmedi mesela uzunca bir süredir sol bek bekliyoruz demek ki hazırlık yok baska birşeyler dönüyor bence .

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hamlelerin gecikmesine istinaden yönetimin UEFA'yı önemsemediği aşikar. Yine de umarım bir-iki tur geçip, maddi kazanç elde ettikten sonra var gücümüzle lige asılırız.

İspanya’dan bir orta saha gelecek.

Ferdi sanki daha iyi cikmisti üstad yanlis mi hatirliyorum
Boey vs Ferdi. top tasıma dısında boey cok önde.

1706642947952.webp

Belli ki bu bu transfer dönemi bittiğinde en azından Avrupa listesi verildiğinde orta sahaya bi adam almamış olacağız.. Sağ ve sol bek alırsak sukredecegiz ve bu transfer dönemini de boey in gittiğini düşünürsek güçlenmek bi yana zayıflamış olarak tamamlayacağız..

Avrupa'da yeniden kupa kazanmak hayalimiz diyorsunuz ,sampiyonlar ligi mi alacaksın alabilecegin kupa uefa avrupa ligi ya da konferans ligi. Eline bir daha ne zaman uefa kupasını alma fırsatı gelecek.. S.liginde özguven kazanmışsin,iyi de bir kura çekmişsin 2 tur geçsen iyice kupa mı geliyor moduna gireceksin ama yok o rüzgarı iyice arkana alacak hamleleri bir turlu yapmıyorsun..

Artık bu kulüp geleneği oldu skibbe sezonu uefa da tur geçtik gittik meira yi sattık yerine adam alamadık,2 sezon önce kapimizda yatan gedson u almadık,şimdi de sağ bek gitti yerine en iyi ihtimal ortalama bi adam alıp yola devam edeceğiz,orta saha yine yok..

Gerçekten anlamıyorum bunu..

Saka maka 20 yasinda çin, arabistan yapan paragoz heriften cacik olmaz. Yarin 50 bin euro fazlasina seni satar. Ebubekir, ziyek gibi ornekleri goruyoruz.

Rıdvan ve dubois gelir en fazla, ya da ridvan ve zeki. Hiç beklentim kalmadı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt