Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.611
- 9.904
- 2.068
Maxim Tsigalko mu bu error vermiş programoda yanlış ... seçimlerde goygoy bir görsel vardı ya - o mantıkta fenerlilere göre :
Ekli dosyayı görüntüle 232838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maxim Tsigalko mu bu error vermiş programoda yanlış ... seçimlerde goygoy bir görsel vardı ya - o mantıkta fenerlilere göre :
Ekli dosyayı görüntüle 232838
ekrandan makas alıp 1 adet en ufak bayram tipi gofret takdim edesim geldiTier 18![]()
Kim geliyora bilmiyorum dedi. Zeki'yi bu kadar gizli getirmezler açıktan getirirler dedi. Yani yarın bek geleceğini biliyor ama kim onu bilmiyor. Zeki değildir onun tahmini bilgiden ziyade.ahhaha tanseller yayını acık unuttu kklasdhaıd kapattılarını sanınca yarın kım gelıyor dedı tansele , tansel de zekı degıl sakladıkları bır ısım dedı ahahha
Yourma bak : " 30 aldık ama biz bu 30 harcayalım gibi bir hava görmedim"Kim geliyora bilmiyorum dedi. Zeki'yi bu kadar gizli getirmezler açıktan getirirler dedi. Yani yarın bek geleceğini biliyor ama kim onu bilmiyor. Zeki değildir onun tahmini bilgiden ziyade.
gelenler:Kapattık galiba transferi öyle mi.
Sum 41, blink 182 tayfaekrandan makas alıp 1 adet en ufak bayram tipi gofret takdim edesim geldi
Ben ne zaman duyum vermişim Onur Kara kardeşimTansel bey hakkında kötü yorum yapmak yasaktır.
Yönetim
Onurum sen ne dersen o, ver desen veririz yönetim başımızın tacıTansel bey hakkında kötü yorum yapmak yasaktır.
Yönetim
Tam adamına bel bağlamışızEkli dosyayı görüntüle 232842
kıyafete bak çıldırıcam !
boğazlı ceket ve zorlama kolye .
recep ivedikte ceket satan adamın kılığında GS transferi yorumluyor...
abi harbi yürüyün gidin....
Efsaneyi hatırlayalımBen ne zaman duyum vermişim Onur Kara kardeşim