Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir, düzenli oynattığı Dubois'i geri göndermek için Galatasaray'dan 500 bin Euro talep ediyor.

1.8 milyon Euro yıllık ücretini ödediğimiz oyuncuyu geri alabilmek için ekstradan 500 bin daha vermemizi istiyor adamlar. çakallara bak sen!!

Zeki Çelik Levent mercan gelsin yeter ikiside gömüldüğü kadar kötü değil ne vereceği belli isimler adı geçenlerin hepsinden daha belli hemde birtsnrde 8 numara yada 10 numara alsınlar hocama tatlıya bağlayalım

Başakşehir, düzenli oynattığı Dubois'i geri göndermek için Galatasaray'dan 500 bin Euro talep ediyor.

1.8 milyon Euro yıllık ücretini ödediğimiz oyuncuyu geri alabilmek için ekstradan 500 bin daha vermemizi istiyor adamlar. çakallara bak sen!!
300 bine bağlarız birdahada vaşakşehire topçu değil popçu bile vermem.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schalke alt yapılı Levent mercan bişey görmese almaz schalke zekide Fransa ligi İtalya ligi görmüş adam milli oyuncu gelsin bence denenir

bir açıdan bakınca, yönetime -özellikle erden timur'a- gereksiz yüklenildiğini düşünüyorum. bildiğin satranç onuyorlar şu anda.

* takımın as sağ beki 35 m euro gibi korkunç bir paraya satılmış.

* gs'ın cehennem gibi bek aradığı aşikar bir durum. şimdi tüm takımlar 3-5 milyon euro daha koparmak için bunu koz olarak kullanacak doğal olarak. yani bugün assignon'u 10'a bitirirsin belki. samsun maçına da çıkarırsın. ancak 3-5 gün, 1 hafta diretsen belki 6'ya bitireceksin? en kötü ligde 2 maç daha az oynar ama 4 milyon euron cebinde kalır.

* bizim 3-5 milyon euromuz değerli abi. ayrıca 5-6 milyona bitirebileceğin bir adamı 10'a bitirip, oyuncunun omzuna yük yüklemenin, bu toksik ortamda bir kaç maç kötü performans verirse, o bonservis altında ezdirmenin de bir alemi yok.

bence bazı noktalarda gereksiz yangın yapılıyor. sosyal medyada hashtag yapmanın yönetim-futbolcu-taraftar sinerjisini bozmaktan başka bir faydası olmaz.

ben bu yönetimin -erden timur'un- iyi niyetli olduğuna ve gs'ı düşündüğüne eminim. hoca ile de uyumları olduğuna eminim. bu da yeter benim için. umarım şans da yanlarında olur ve dönem bitiminde en uygun şartlarda en iyisini yapabilirler.

Zeki ve Rıdvan gelirse şükürlük vaziyete geldim.

En azından takımda gerçek mevkisi bek olan 2 oyuncu olmuş olur.

Orta saha için birini alacaklarını hiç sanmıyorum. Aslında en elzem bölgelerden biri de o ama almazlar.

bir açıdan bakınca, yönetime -özellikle erden timur'a- gereksiz yüklenildiğini düşünüyorum. bildiğin satranç onuyorlar şu anda.

* takımın as sağ beki 35 m euro gibi korkunç bir paraya satılmış.

* gs'ın cehennem gibi bek aradığı aşikar bir durum. şimdi tüm takımlar 3-5 milyon euro daha koparmak için bunu koz olarak kullanacak doğal olarak. yani bugün assignon'u 10'a bitirirsin. 3-5 gün diretsen belki 6'ya bitireceksin?

* bizim 3-5 milyon euromuz değerli abi. ayrıca 5-6 milyona bitirebileceğin bir adamı 10'a bitirip, oyuncunun omzuna yük yüklemenin, bu toksik ortamda bir kaç maç kötü performans verirse, o bonservis altında ezdirmenin de bir alemi yok.

bence bazı noktalarda gereksiz yangın yapılıyor. sosyal medyada hashtag yapmanın yönetim-futbolcu-taraftar sinerjisini bozmaktan başka bir faydası olmaz.

ben bu yönetimin -erden timur'un- iyi niyetli olduğuna ve gs'ı düşündüğüne eminim. hoca ile de uyumları olduğuna eminim. bu da yeter benim için. umarım şans da yanlarında olur ve dönem bitiminde en uygun şartlarda en iyisini yapabilirler.
Levent mercan bonservis opsiyon zeki Çelik opsiyon şeklinde alalım işte tutarsa alırız

Levent mercanın istatistiği de defansif oyuncu olarak müthişmiş. Hadi bizdeki sıkışık bölgede oynadığında bunların 10 tanesini kaptırıyor. Dedanstaki adamın maç başı 17 top kaybetmesi nedir ya.
samsun maç başlığında alıntıma cevap vermedin. acil bir samsunolog tarafından cuma günkü maç değerlendirmesi okumam lazım. çıldıracağım. bildiğin kırılma maçı.

Uyum sorunuda düşünülmeli, yabancı alacaksın kadroya uyana kadar 1 ay geçer, Duboys al Zeki al 1 hafta sonra tak koy 11e oynasın, tamam ortalama oyuncular ama bizim beklerde üst düzey bişeye ihyiyacımız yok zaten. Üstdüzey adamda bulamazsın kısa zamanda

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 232910
canımız ciğerimiz ama topun kıymetini hiç bilmiyor yahu. tabi ıslıklamak son derece yanlış.

Burada farklı bir noktaya değinmek istiyorum..Yerli genç bir bek oyuncusu için top kaybı sayısının yüksek olması bence sıkıntı değil aksine iyi bir durum.. Bizim gençlerde en büyük sıkıntı kafa dikine oyuna basmıyor çok urkekler hep sağa sola levent demek ki dikine çok top deniyor ki top kaybı sayısı yüksek.. Bazı şeyleri sonradan oyuncuya yükleyemiyorsun oyun görüşü dediğin şey sonradan kazanılmıyor maalesef..
Okan hocayla başka yerlere gelebilir bu çocuk herif kimleri adam etti

Screenshot Capture - 2024-01-31 - 12-57-43.webp
Screenshot Capture - 2024-01-31 - 12-57-23.webp

burada tek eleştiri yapacağım nokta, eğer boey'in gideceği uzun süredir belli ise, boey munich'e imza atmadan alternatifini bitirebilirlerdi.

ancak detayını bilmiyoruz işin. belki sezon sonuna kadar kalacağı düşünülüyordu boey'in ve her şey çok hızlı gelişti ve 3-5 günde bayern aldı gitti boey'i. bilemeyiz.

erden timur'u bence hiçbir şekilde eleştirmemeliyiz, galatasaray'ın başına gelmiş son yıllardaki en iyi şey. galatasaray'da bu kadar başarılı bir yönetici hatırlayan var mı?

Yaz transfer döneminde limit problemi vardı o yüzden son günlere kaldı tamam anladık. Şuan limit problemi yok, elinde para var ve kalmış 2 gün. Bunu kabul etmek mümkün değil.

beyler konu zaten erden timur değil, konu dursunun seçim meçim ayağına 3-5 dinazor arkadaşının kafasına uyup erden timur'u geri plana atması

erden timurdan rahatsız olan bir gsli olduğunu sanmıyorum

bu arada barış alper'e güvenilip sağ kanat bırakılmaz, barış bazı maçlarda öyle çıldırtır ki adamı son tercih olarak, zaten linç edilmeye müsait -kerem gibi- ziyech bir şekilde mutlu bir biçimde* takımda kalmalı. zaten 10/8 numara gelmeyeceğe benziyor

Başakşehir'e ali turap'ı ya da kazımcanı verelim 500k eur yerine kabul etmezler ise bir daha da topçu mopçu vermeyelim bunlara

Almanca bilen biri bu kardeşimizin ne anlattığını yazabilir mi?

Boey hakkında bir şeyler anlatıyor Sky'a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt