Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremin top kayiplariyla ilgili en büyük sıkıntı %80inin bizim kalemize kontra olarak dönmesi .. Misal İcardiye attığı uzun toplara kızıyorum ediyorum ama en fazla kaleci alıyor bilhassa ceza alanı önünde çok laubali takılıyor.. Ya zaten 10 kişi rakip sahadasin sen orada topu kaybedersen direk kalende tehlike yok topun üstünden atlama yok fantastik ara pasları verkac denemeleri artık bir sınır belirlemesi lazım.. 3 yıldır düzenli oynuyor takımda katkısı büyük ama bu sekilde asla bir üst seviyede kalamaz bu kafayı acil degistirmesi lazım..
Keremin top kayiplarindaki rahatlığına bakarsan sanırsın sadece kendisi ileride geri kalan 9 kişi onun gerisinde defansı bekliyor..
Her topu riskli ve etkili kullanmak istiyor. Bunun sayısını azaltırsa top kaybı da düşecek.

Başakşehir, düzenli oynattığı Dubois'i geri göndermek için Galatasaray'dan 500 bin Euro talep ediyor.

1.8 milyon Euro yıllık ücretini ödediğimiz oyuncuyu geri alabilmek için ekstradan 500 bin daha vermemizi istiyor adamlar. çakallara bak sen!!

benim muhabbet ettiğim arkadaşlar içinde şunu diyen oldu

"bizden 1.8 - başakşehir giderken 2.2 mi 2.3 e çıkarılıp maaşını biz ödeyerek gönderdik. Şimdi geri çağırmada başak para istiyor - adamda tekrar düşük maaşına dönmek istemiyor" gibi saçmasapan bir ortam tarif etti.

Fransa’da transfer bugün kapanıyormuş sanırım

Dubois işinde net olarak dağ fare doğuracak inşallah para verip geri çağırma gibi bir saçmalık yapmayiz bedava geliyorsa gelsin alternatif olur.. Duboisnin katkısı ortalama Kaan kadar olur Barış Alperin bek performansıyla kıyaslamam bile

Hadi Boey'in gidişi süpriz oldu, aylardır sol bek transferi gerektiği belli bir durumken hala o bölgenin doldurulamaması skandal bir şey. Bu seneki kadro planlaması ve transferlerdeki karavana oranını düşünürsek buralara kadar gelmemiz bile mucize doğrusu.

Ben sağ bek konusunda takıntılı değilim. Kaan Ayhan oynar problem olmaz. Sol bek alınmamış olması esas problem.

Başakşehire sövmek yersiz. Adamlar banko oynatıyor Duboisi her maç, yerine adam alsalar az zamanı kaldı pahalıya patlayacak. Sen geri alma opsiyonu koymayacak kadar kafasızsan kimseye ağlama boşuna

Avrupa'da bugün Deadline Day değil mi.
1.webp

2.webp

3.webp

Almanca bilen biri bu kardeşimizin ne anlattığını yazabilir mi?

Boey hakkında bir şeyler anlatıyor Sky'a

Aslan parcasi:

Tabiki üzgünüz cünkü bizim icin önemli ve iyi oyuncuydu, suan sampiyonluk icin ifb ile yarisdayiz. Ama bi yanda onun adina da mutluyum, simdi fransa milli takimda oynamak icin sansi artti (avrupa kupasi icin). Umarim kendini isbatlar (burada)

Muhabir:

Eminim benden daha fazla izlemissindir Boey i, özellikleri ne? En güclü yönü ne?

Aslan parcasi:

Tabii fizigi cok güclü, cok ikili mücadele kazaniyor ve cok hizli, ofansi da iyi ve bircok gol atti bizim icin

Muhabir:

Yani sence zamanla burada kesin ilk 11 oyuncusu olur?

Aslan parcasi:

Evet, bayern ona kendisini göstermek icin sansi versin, umarim basarili olur

Muhabir:

Evet baban hemen Boeyin 23 numarali bayern formasini almis, simdi tabi imza icin bekliyorsun (Boey formaya imza atmasi), imzali forma yi evde nereye (güzel bi yere) koyarsin herhalde?

Aslan parcasi:

Evet tabi, resim cercevesi alcam formayi icine koyup yatagimin üzerine ascam

Isdeyim, hizlica en dogru sekil tercüme etmeye calisdim

Son düzenleme:
Başakşehire sövmek yersiz. Adamlar banko oynatıyor Duboisi her maç, yerine adam alsalar az zamanı kaldı pahalıya patlayacak. Sen geri alma opsiyonu koymayacak kadar kafasızsan kimseye ağlama boşuna

Aynen. Suç bizde. Gitmesini bende istemiştim ama yerine Tete ve Ndombele gibi adamlar geldi işte.

Angelino'yu göndermeye aylar önce karar vermedik mi? Sol bek için çalışmalarımız var dediniz, bakıyoruz hiçbir çalışma yok.

Bahsettikleri sol bek Rıdvan'dı onu bile alamadılar.

Boey'i sattıktan sonra bizim istediğimiz rakamlara hiçbir oyuncuyu alamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt