Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio Oliveira'nın durumu ne bilen var mı - garanti sezonu kapattı mı yoksa mart başında oynmaya ihtimali falan olur mu

Torreira yanında Kaan'dan sonra en uygun profil o duruyor top döndürebildiği için - onda da zaafiyetler çoktu ama.

çünkü dayı 0 kademe
Ndombele yuvarlanmalarda
Berkan dinamo ama kotrarır mı belli değil.
2 Şubat'tan sonra fırsat transferi olursa sözleşmesi askıya alınmak üzere bekletildiğini düşünüyorum

Belli ki Fransa'nın kapanmasını bekliyor bizimkiler.
öyle bile olsa şu saçmasapan "BB yüzünden kiralık harici yok" fikrinin ortaya çıkmaması lazımdı. çok uyuz oldum, yok yere gerginlikten başka iş değil.

Kağıt üstünde de 3üncü sağ bek profiline 10M istemesi kısmınada tam anlamıyla inanmıyorum.

bence 1 bek bağlanacak - 1 yedek bakılacak - BAY sezon sonuna kadar sağ ya da sol bek oynayacak. ben öyle üdşünüyorum çünkü Tete ve Zieychte gitmedi sağ ön için.

Sol önde zaten zaha/kerem vs var. BAY banko beklerden biri oldu diye bakıyorum.

Oyun içinde BAY'i ileri saldığında arkaya yedek gibi çektiğin profili koyacak gibi duruyor.

Zeki iş yapar da, maaşı bayağı yüksek bildiğim kadarıyla.
Rıdvan'ın ise BAY kadar bile oynayabileceğinden şüpheliyim.

Aslan parcasi:

Tabiki üzgünüz cünkü bizim icin önemli ve iyi oyuncuydu, suan sampiyonluk icin ifb ile yarisdayiz. Ama bi yanda onun adina da mutluyum, simdi fransa milli takimda oynamak icin sansi artti (avrupa kupasi icin). Umarim kendini isbatlar (burada)

Muhabir:

Eminim benden daha fazla izlemissindir Boey i, özellikleri ne? En güclü yönü ne?

Aslan parcasi:

Tabii fizigi cok güclü, cok ikili mücadele kazaniyor ve cok hizli, ofansi da iyi ve bircok gol atti bizim icin

Muhabir:

Yani sence zamanla burada kesin ilk 11 oyuncusu olur?

Aslan parcasi:

Evet, bayern ona kendisini göstermek icin sansi versin, umarim basarili olur

Muhabir:

Evet baban hemen Boeyin 23 numarali bayern formasini almis, simdi tabi imza icin bekliyorsun (Boey formaya imza atmasi), imzali forma yi evde nereye (güzel bi yere) koyarsin herhalde?

Aslan parcasi:

Evet tabi, resim cercevesi alcam formayi icine koyip yatagimin üzerine ascam

Isdeyim, hizlica en dogru sekil tercüme etmeye calisdim
buradaki aslan parçalarına ders olsun taraftarlık!!

iyi günde kötü günde cimbomluyuz transfer taraftarı degil elhamdülillah ✋

yani izliyoruz ediyoruzda - şu cümleyi servis etmek "gazetecilik"(yani...öyle diyorlar ya kendilerine çoğu zaman) "galatasaraylılık" üzerine tercih edilmiş bir pozisyon.

bu yüzdnende yazıklar olsun. Transfer bitmeden(avl kısmı en azından) bunu söyleyip 2 cümle sonra "aman gökhan biz o topa girmeyelim , sütten ağzımız yandı geçen sene" dersen nezdimde ikiyüzlülük oluyor.

Roma Zeki’ye gitmesi için baskı yapıyormuş

yani izliyoruz ediyoruzda - şu cümleyi servis etmek "gazetecilik"(yani...öyle diyorlar ya kendilerine çoğu zaman) "galatasaraylılık" üzerine tercih edilmiş bir pozisyon.

bu yüzdnende yazıklar olsun. Transfer bitmeden(avl kısmı en azından) bunu söyleyip 2 cümle sonra "aman gökhan biz o topa girmeyelim , sütten ağzımız yandı geçen sene" dersen nezdimde ikiyüzlülük oluyor.

Hocam kusura bakmasınlar da geçen sene uçak dünya turu yaptı son gün. İğneyi önce kendimize batırıcaz

Transfersizlikten çıldırdım!!!

Hocam kusura bakmasınlar da geçen sene uçak dünya turu yaptı son gün. İğneyi önce kendimize batırıcaz
kızdığım kısım o değil - tabii ki eleştiri edilir.

şu haberi gergin süreçteyken vermek ama "idiyot yangın tayfa"nın Start tuşuna basmak gibi bir şey - üstünede "aman topa girmeyelim". bu kısımda senin elindeyse aldığın haberi vermek - hemde gsliysen , AVL liste vakti geçince eleştirisel oalrak verirsin. Taraftarın yönetime yüklenmesine neden olarak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt