Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.423
- 20.803
- 2.233
Bu arada transfer %99 olmayacak. En azindan AL icin olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw degisen UCL'ye ilk onlarin girmesi cok koyar.AL umrumda değil zaten bu sezon çünkü çok gidemeyiz zaten. Ama ne yapıp edip Şampiyon olmalıyız. Şikecilere bırakmamalıyız.
Haber değil eleştri olarak paylaşıyorum .
anasını sataayım valla bi hesaba takipçi basıp sahteden mavi tik al - tüm kolpaları copy paste et . 5 aynı adamın haberinde 5 ayrı fiyat.
gercekten TC kimlik kaydıyla falan olması lazım şu tivitterin
program için falansada şirket bilgisi kayıtlı olmalı.
Arsenal dedin mi akan sular dururarsenale odaklanalim pls
Sergio icin ozel antreman yaptirmaliyiz. Guclu donerse Nisan gibi cok isimize yarar.
Fakat 2 tane bek %100 alinmali. Adim gibi eminim Kaan yine sakatlanacak.
Bek oynadığı süree zorlanmaması mümkün değil kaan'ın - bizim ani geri dönüşlere uygun bir yapısı yok.Sergio icin ozel antreman yaptirmaliyiz. Guclu donerse Nisan gibi cok isimize yarar.
Fakat 2 tane bek %100 alinmali. Adim gibi eminim Kaan yine sakatlanacak.
Kısmen katılmakla birlikte Trabzon’a peşkeş çekilen herifler de yetenekliydi oynatmadığın sürece oyuncu patlama yapamaz, oynatamama gibi bir problemimiz var bizim. En kötü 2. Ligde oynayan bir kulüp sahibi olmamız lazım. Öyle işin içine ticaret girecek işler değil, direkt Galatasaray 2 Olacak girişim lazım.Bu arada scout diyoruz vs ama izmirli olmam sebebiyle hem çağları hem de cengizi defalarca kez Altınordu maçlarında izledik. Acaba kim alacak diye babamla iddiaya bile girdik ama biri Almanya ya gitti birini basaksehir aldı. Örneğin sıvastan giden bir çocuk var İngiltere ye hatta caprazi kopardı ilk antrenmanda, bu adamları bizden önce başkaları keşfediyorsa gözümüzün önündekini goremedigin yerde Danubio dan bir sağ bek transfer etmemiz %0