Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan alamazsın o riski işte hata payı 0 olan bir yarıştasın. Alacağın adam direk ilk 11 oyuncun olacak o risk bir tarafımızda patlar. 3 misli deme sebebimde transfer döneminin sonunda olduğumuzdan dolayı. Yazın mesela daha sağlıklı scout transferleri yapabiliriz şuan idarelik oyuncu alınmasına ben karşı değilim.

Tabiki öyle, suan zor oldugunu herkes farkinda. Zaten ben daha cok genel olarak ve ilersi icin dedim bunlari.

Hepimiz boey gibi fransadan genc gelecek vaat eden transfer bekliyoruz.transferde adı geçen isimler fransadan olmazsa herkes tepki veriyor.
Hagi ve popescudan çok verim aldık diye yıllarca rumenlere para kaptırdık hepsi de hayal kırıklığı oldu.boey çok iyi futbolcu ama bizim de onda emeği çok.bizim direk katkı verecek,tecrübeli,bu stresi kaldırabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.bence 30 yaşlarında kaliteli bir adam alalım.1.5 sene idare edelim..

evet artık ünal aysal fiyatların düşmesini bekliyoruz adlı görselinin paylaşılma zamanlarına girmiş bulunmaktayız ho

Ha bu arada sürekli scout diyoruz ama dilersen Sporting gibi alt yapıdan da oyuncu çıkarabilirsin. Adamlar Ronaldo ve Quaresma yı çıkardı. Hatta bu sene diz sakatlığı var gerçi ama bana göre dünyanın en iyi sol beki Nuno Mendes yine Sporting alt yapısından çıktı. Neden çünkü adamların bir futbol akademisi var. Bugün Fm den Benfica Sporting secsen a ve b takımı u19 derken 100 un üzerinde sözleşmeli futbolcusu olduğunu görürsün.

Assignon Boey in tirnagi olsa simdiye kadar baska kulübe gider di, ayni yastalar, gelirse eger umarim yaniltir

Ayrica bu herif capraz bag sakatligi yasamis, yirtmamis ama bi sikinti olmus herhalde TMe göre. Ilerde yirtilma riski yüksek olabilir benden söylemesi.

Erden de kusura bakmasın yönetim sınıfta kalmıştır, transfer taraftarı filan diyenler ise komik oluyorlar keyfe transfer istiyor sanki hoca ,yazık çok yazık
Yönetim zaten kalamaz artık ama bedavaya şampiyonluğu verecekler nasıl sindiriyorlar

Ekli dosyayı görüntüle 232922
Bunlar ne kadar aptal aptal sorular ya
1706702772162.webp

Cuma günü maç sonu hocanın açıklamalarını merak ediyorum yine kibarmi konuşacak acaba

Samsunspor maçına kadar Dubois yetiştirsinler direk sahaya atalım en azından yabancılık çekmez takımla bağları var direk kullanabileceğimiz bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt