Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gidip boeyi satıp güç kaybedersen yerini bir nebze bile doldurmazsan taraftar isyana gelir hafi taraftarı bırak sahadaki futbolcular bile boşlar çünkü düşünür adam biz güç kaybettik yönetim şampiyonluğu istemiyor diye düşünüp kasmaz oyuncular işin özü imam salarsa cemaat batırır hesabı iş veren saçmalar sa herkez lakayıt olur

Boey satışı tek kalemde yapılmadı. Aldığın oyuncuyu da tek kalemde ödemiyorsun.

Hiç bir kulübün böyle düz matematikli bilanço yapısı olmaz, hepsinin takvimi ve buna bağlı riski vardır.

Türkiye’de ilgili sezonun primleri sene sonu alınır yani hep geriden gelirsin, üstüne yazın da 800 milyon lira BB borcu ödemen gerekiyor, dolayısıyla duruma bu şekilde yaklaşmak sana bir resim vermez.

Mevcutta hiç bir kulübün nakit akışı yok, dün de yoktu, 2 sene önce de. Yapılan transferlerin hepsi gelecekten çalmak şeklinde ilerler.

Ortada transfer yapamama gibi bir durum olduğunu sanmıyorum, hem 12 yabancı konusu hem de devre arası oynayan adama astronomik fiyat çekilmesinden dolayı işler olduğundan da zor olur. Ha Torreira’nın maaşı ortada bir şey yokken 2.75ten 4e çıkınca, Icardi’ye 6+prim verince’ Zaha’ya 4.5 verince bu bedelleri hakediyor diyen adamlar da şimdi gelip ağlamasınlar, 200 milyon lira şampiyonluk primi olan yerde o bedelleri hakedecek tek adam yok ligde.
peki üstad Boey in satışı sonrası sağ bek konusunda zaman olarak pek hazırlıklı olmamış olabiliriz ki bence boey in bir şekilde elde tutulmasının zor olduğu görünüyordu aslında..ama sol bek transferi için hiç bir plan yapılmamış olması ve transfer döneminin son günlerine gelmişken beklerin halledilmemiş olması tuhaf değil mi...boey satışı sonrası muhakkak yüksek fiyat çekilmesi durumu oluyordur ama özellikle solbek konusunda geç kaldılar..sen nasıl görüyorsun durumu bekler için sene sonuna kadar idareten kiralık üzerinden mi gideceğiz yoksa gerçekten genç ve gelecek vaadeden oyuncular mı asıl hedef..bir de orta saha içinde bir çalışma var mı sence..okan hoca hiç orta saha noktasında renk vermiyor..

Sen gidip boeyi satıp güç kaybedersen yerini bir nebze bile doldurmazsan taraftar isyana gelir hafi taraftarı bırak sahadaki futbolcular bile boşlar çünkü düşünür adam biz güç kaybettik yönetim şampiyonluğu istemiyor diye düşünüp kasmaz oyuncular işin özü imam salarsa cemaat batırır hesabı iş veren saçmalar sa herkez lakayıt olur
Sorun şu Boey'in yerini doldurman mümkün değil çünkü takımdaki bel kemiği dediğimiz 3 adamdan biriydi Boey'in ardından Torreira'da yollasan takım perişan olur öyle bir güç kaybettik hücum parametreleri iyi olmasa bile atak sürekliliğini başlatan en önemli isimden biriydi sürekli takımın ön hattı atakta kalabiliyordu.

Boey'in eksikliği anca iyi bir sağ bek ve iyi bir sol bek yani 2 adamla dolar zaten Boey oynuyorken sol bek sorunluydu ama defansif katkısı pres gücü topu geri kazanması kademesi o zaafı bir şekilde engelliyordu 2 tane iyi bek yine güçlü kalmamızı sağlar.

Nasıl olacak hiçbir fikrim yok hocamıza güvenmekten başka çare yok Cuma'ya kadar 2 transfer istiyorum dedi 48 saat kaldı bekleyip görelim.

peki üstad Boey in satışı sonrası sağ bek konusunda zaman olarak pek hazırlıklı olmamış olabiliriz ki bence boey in bir şekilde elde tutulmasının zor olduğu görünüyordu aslında..ama sol bek transferi için hiç bir plan yapılmamış olması ve transfer döneminin son günlerine gelmişken beklerin halledilmemiş olması tuhaf değil mi...boey satışı sonrası muhakkak yüksek fiyat çekilmesi durumu oluyordur ama özellikle solbek konusunda geç kaldılar..sen nasıl görüyorsun durumu bekler için sene sonuna kadar idareten kiralık üzerinden mi gideceğiz yoksa gerçekten genç ve gelecek vaadeden oyuncular mı asıl hedef..bir de orta saha içinde bir çalışma var mı sence..okan hoca hiç orta saha noktasında renk vermiyor..
Sol bek
Sağ bek
Orta saha

Alınmıyor olması fiyasko kesinlikle ama daha aralık başı söylemiştim, istediğimiz adamları alabilmemiz de bu dönemde pek olası değil, özellikle düzenli oynayan fizikli oyuncular.

Zaten çok da geç kalındı, Avrupa’ya max 1 kişi yetişir. Sonrasında adam alınsa da Avrupa’yı sallıyor olmak en sinir olduğum iş olur zira Kopenhag maçı sonrası mevzudan biraz soğudum açıkçası ona 3 buna 5 vererek bile 60 m euroluk sistem takımına üstünlük kuramadık, o gün o maçı kazansak bugün bir şeyler de farklı olurdu kesinlikle.

Yaz ayı için beklenmesi her zaman iyidir ama büyük bir sorunumuz var EURO 2024'den dolayı çoğu oyuncu turnuva sonuna kadar bekleyecek bu da neredeyse Temmuz ortasına kadar zaman kaybettirebilir.

Turnuva öncesi imza attırmaya çalışmak daha doğru olur Şampiyonlar ligi elemelerini düşünürsek kaybedecek 1 günümüz bile olmayacak.

Göstersene nerede söylediklerini?

2.5 milyarı cebinden tek kalemde ödeyip çıkartacak kimmiş merak ettim.

Öyle bir açıklama yoksa, kendi kendine uyduruyor oluyorsun.

Boey’in parasıyla da mevzunun alakası yok, max aldığımız 5 milyon eurodur şu an o transferden.
En başta yaptığı açıklama oydu tek kalem cebinden falan ödeyecek demedim, bu parayı gerekirse toplamaktan bahsediyordu ama dediğin gibi geçenlerde yarısını mecidiyeköyle finanse edeceğini söyledi zaten.

Bb parasını zaten yönetim kendi cebinden karşılayıp floryadan geri alacaktı sözde
Öyle bir şey hiç olmadı. BB parasını yönetim nasıl kendi cebinden karşılasın? Plan Florya'nın inşaatının bu Ocak ayında falan başlaması idi. İnşaat başlayınca proje üzerinden satışlar falanda başlayacaktı ve o satışlara göre çıkılacaktı. Kemerburgaz zamanında bitmedi sarktı bu plan. Sonra herhalde yeni plan yaptılar ki Dursun Özbek gerek basın toplantısı gerek Divan toplantısında müjde falan diyerek BB'den yakın zamanda çıkılacağının sinyallerini verdi. Bu 2 yıllık loca satışları falanda bunun için yapıldı haberleri vardı. Bakalım illaki öğreneceğiz.

Valla ben Dubois'i beğeniyorum. Bir şekilde geri dönsün benim için yeterli
Valla Dubois ve Zeki yi beğenmeyenler çıtayı çok yukarı çektikleti için beğenmiyor ama devrearası Boeyden iyi sağbek bulamazsın, kim gelirse gelsin zaten beğenmeyecekler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt