Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü durumda savunma rotasyonu

Kaan-Dubois-Rıdvan-Kazımcan
Nelsson-Abdulkerim-Sanchez

şeklinde olur diye düşünüyorum. Zeki bence iyi oyuncu ama Dubois olmazsa düşünülmeli.
Dubois ile bence eşit seviyede oyuncu. Dubois'in çok gerekirse sol bekte oynayabilecek oluşu da avantaj.

Yukarıda ki 6 isim belki sayısal olarak defansta eksik görünmemize sebep olabilir ama Barış, Abdulkerim, Berkan vs bile gerekirse bek oynar Allah korusun sakatlık, ceza vs olduğunda. Kaldı ki oynadılar, oynuyorlar.

Okan Hoca bence süreci çok güzel train etti. Transferler geldiğinde elimiz rahatlamış olacak.

Zaha'nın formu artmaya bu şekilde devam ederse, Kerem'i küstürmezsek ve İcardi azcık olsun toparlarsa zorlanarak kazandığımız maçlar da rahat geçmeye başlar belirli düzeyde.

Öyle bir şey hiç olmadı. BB parasını yönetim nasıl kendi cebinden karşılasın? Plan Florya'nın inşaatının bu Ocak ayında falan başlaması idi. İnşaat başlayınca proje üzerinden satışlar falanda başlayacaktı ve o satışlara göre çıkılacaktı. Kemerburgaz zamanında bitmedi sarktı bu plan. Sonra herhalde yeni plan yaptılar ki Dursun Özbek gerek basın toplantısı gerek Divan toplantısında müjde falan diyerek BB'den yakın zamanda çıkılacağının sinyallerini verdi. Bu 2 yıllık loca satışları falanda bunun için yapıldı haberleri vardı. Bakalım illaki öğreneceğiz.
Yukarda konuşuldu mevzu renkdaş tekrar başa dönüp aynı şeyleri yazmayayım. Yarısını mecidiyeköyden karşılamışlar zaten, toplam borç da 2.5 milyar civarıymış.

TYUOVlYpCe2M8.webp

Bakambu haftaya burda elenince bekliyoruz onu da . Takım haftaya tam olacak umarım yeni gelenler dahil

Sorun şu Boey'in yerini doldurman mümkün değil çünkü takımdaki bel kemiği dediğimiz 3 adamdan biriydi Boey'in ardından Torreira'da yollasan takım perişan olur öyle bir güç kaybettik hücum parametreleri iyi olmasa bile atak sürekliliğini başlatan en önemli isimden biriydi sürekli takımın ön hattı atakta kalabiliyordu.

Boey'in eksikliği anca iyi bir sağ bek ve iyi bir sol bek yani 2 adamla dolar zaten Boey oynuyorken sol bek sorunluydu ama defansif katkısı pres gücü topu geri kazanması kademesi o zaafı bir şekilde engelliyordu 2 tane iyi bek yine güçlü kalmamızı sağlar.

Nasıl olacak hiçbir fikrim yok hocamıza güvenmekten başka çare yok Cuma'ya kadar 2 transfer istiyorum dedi 48 saat kaldı bekleyip görelim.
Olay boeyin eksikliğini doldurmak değil onun dolmucağı belli olay sen takımın beklerini satıp bek olmazsan futbolculardada istek şevk bırakmazsın işte

Yukarda konuşuldu mevzu renkdaş tekrar başa dönüp aynı şeyleri yazmayayım. Yarısını mecidiyeköyden karşılamışlar zaten, toplam borç da 2.5 milyar civarıymış.
Yok alakası yok. Mecidiyeköy'den karşılanan para Florya'nın bize ait olmayan yerin tapusu hatırlarsan Florya'da bize ait olmayan bil bölüm vardı oranın tapusunu aldık 1milyar 200 milyon Tl civarına. Kedi çekere aldık sonra Mecidiyeköy ile o 1.5 yıllık krediyi 6 ay dolamadan kapattık. Mecidiyeköy'de satılmayan ticari alanlar kalmıştı sanırım.

dursun imajını düzeltmesinin %100 erden timur sayesinde olduğunu anlamalı

ha o asalak kafatasçı arkadaşlarını dinleyip bunu yerle bir edip tekrar yıllarca küfürle anılmak istiyorsa kendi bilir.
Erden Timur bu gün bıraksın dursun yarın kapının önünde bulur kendini

Sol bek
Sağ bek
Orta saha

Alınmıyor olması fiyasko kesinlikle ama daha aralık başı söylemiştim, istediğimiz adamları alabilmemiz de bu dönemde pek olası değil, özellikle düzenli oynayan fizikli oyuncular.

Zaten çok da geç kalındı, Avrupa’ya max 1 kişi yetişir. Sonrasında adam alınsa da Avrupa’yı sallıyor olmak en sinir olduğum iş olur zira Kopenhag maçı sonrası mevzudan biraz soğudum açıkçası ona 3 buna 5 vererek bile 60 m euroluk sistem takımına üstünlük kuramadık, o gün o maçı kazansak bugün bir şeyler de farklı olurdu kesinlikle.
Sistem takımı olmak bu yüzden önemli. Birkaç pahalı yıldızın ekstra hünerleriyle hedefe ulaşılınca, aynı yoldan devam ederek ligde kolayca dominasyon kurabileceğimizi sanmak büyük yanılgı. Bir sezon aldıkların tutar, bir sene tutmazsa en başa dönersin. Oysa sağlam bir sistemin olursa, ille çok kaliteli olmasalar bile birbirine yakın kalitede adamlarla sonuca ulaşmak mümkün; eksilen parçaları yenileriyle ikame etmek de kolay olur hem...

Tabii ki 1-2 yıl içinde Kopenhag' ın yıllar içinde erişebildiği organizasyon bütününü tesis etmek imkansıza yakın. Ancak o kadarı şart değil; sistem+sisteme uygun yıldız formülünü uygulamak için yeterli,, Kopenhag' ın asla harcama lüksüne sahip olamayacağı bütçeleri zaten harcıyor bizim büyük kulüpler...

CuneytGkalamis Twitter hesabini okuyun. Transferde geri adim attigimiz bariz. Haluklar filan dogru soyluyor.

Yok alakası yok. Mecidiyeköy'den karşılanan para Florya'nın bize ait olmayan yerin tapusu hatırlarsan Florya'da bize ait olmayan bil bölüm vardı oranın tapusunu aldık 1milyar 200 milyon Tl civarına. Kedi çekere aldık sonra Mecidiyeköy ile o 1.5 yıllık krediyi 6 ay dolamadan kapattık. Mecidiyeköy'de satılmayan ticari alanlar kalmıştı sanırım.
Zamanında bunu söylemişti.ondan da vazgeçtiyse bilmiyorum

Özbek: Mecidiyeköy projesiyle borç yarı yarıya düşecek

Fatih Altaylı:
“Erden Timur'u kim sevmiyorsa Galatasaray düşmanıdır. Bu kadar net.”

Neden transfer yapılmadığını anlamayanlar için..

Galatasaray ın en büyük düşmanları içindedir

Borç alacak farkı 2.5 milyar TL değil diye hatırlıyorum Ekim ayında 4.99 milyar TL'ydi Ocak ayındaki açıklanan finansal raporlara bakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt