Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz politika faizi +1 üzerinden aldık krediyi, eğer tavan bir seviye yoksa %46 oldu şu an oradaki faiz. Başlangıç seviyesi 14 civarıydı.

Bununla ilgili bir açıklama olmadı ama faiz düşükken mantıklı olsa da yüksekken cepten yiyor duruma geliyorsun.
Transfer sampiyonlugu garantilemez ama ulkede rakip diyebilecegimiz tek takim fener. Sampiyonluk sayisi zirvaligini falan gectim, ha yikildi ha yikilacak durumda iken onlara direkt SL'ne gidip kurtulma umudunu vermeyi ben goze alamam. Ne yaptiklarini bilmiyorlar o ayri konu ama heriflerin taraftar yapisi zengin ve cimri degil. O hevesle daha cok yatirim yapip bi sekilde ekonomik acidan toplanabilirler. Bilmiyorum isin icinde degilim tabi. Taraftar gozuyle bakinca ben 10 roundluk dovuste ayakta kalan taraf olmayi isterim. Her ne kadar yara bere icinde kalsam da.

erden ,başkan denen liseli herifi kaale almayıp bir hamle yaptı yaptı yoksa okan hocayı ilk defa sinirli görebiliriz

Ekibimizin menfaati mi 2 oscar mı
1706715812623.webp

Transfer sampiyonlugu garantilemez ama ulkede rakip diyebilecegimiz tek takim fener. Sampiyonluk sayisi zirvaligini falan gectim, ha yikildi ha yikilacak durumda iken onlara direkt SL'ne gidip kurtulma umudunu vermeyi ben goze alamam. Ne yaptiklarini bilmiyorlar o ayri konu ama heriflerin taraftar yapisi zengin ve cimri degil. O hevesle daha cok yatirim yapip bi sekilde ekonomik acidan toplanabilirler. Bilmiyorum isin icinde degilim tabi. Taraftar gozuyle bakinca ben 10 roundluk dovuste ayakta kalan taraf olmayi isterim. Her ne kadar yara bere icinde kalsam da.
Fener sampiyon olursa ve tekrar kampanya yaparlarsa sence ne kadar toplarlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt