Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman kuzey takımları ile oynasak 18-19 yaşında gençlerin bizi perişan ettiğini görüyoruz.
Yana yakıla bek arıyoruz, bulamıyoruz.
Oralarda 200-300 bine oynayan ne cevherler vardır. Neden kimse ilgilenmiyor? Hem Türkiye'de hızlı bek her zaman iş yapar, hem genç, hem yatırım, hem ucuz....
🤔

Boey satışından bahsetti. Teklif gelen oyuncular var ama bizim istediğimiz miktarları henüz vermiyorlar dedi sanırım.

Ayrıca FFP'den bahsetti. Buna uymak zorundayız vb. gibi.

Dursun Özbek: "Transferde en iyisi için yoğun çalışmalarımız sürüyor." bir de böyle açıklama gördüm.

Transfer sampiyonlugu garantilemez ama ulkede rakip diyebilecegimiz tek takim fener. Sampiyonluk sayisi zirvaligini falan gectim, ha yikildi ha yikilacak durumda iken onlara direkt SL'ne gidip kurtulma umudunu vermeyi ben goze alamam. Ne yaptiklarini bilmiyorlar o ayri konu ama heriflerin taraftar yapisi zengin ve cimri degil. O hevesle daha cok yatirim yapip bi sekilde ekonomik acidan toplanabilirler. Bilmiyorum isin icinde degilim tabi. Taraftar gozuyle bakinca ben 10 roundluk dovuste ayakta kalan taraf olmayi isterim. Her ne kadar yara bere icinde kalsam da.
türkiye'de herhangi büyük bir takımı yıkmazlar da batırmazlar da , fener 15 senedir şl ye gidemiyorda ne oldu ha battı ha batacak derken kar bile açıklayabiliyolar faaliyet raporlarında
ülkenin bir realitesi var hele ki nüfusun yarısından fazlasının ilgi gösterdiği , milyon dolar rantın döndüğü bir çarkı kimse bitirmek istemez velhasıl böyle gelmiş böyle gider.

Dursun özbek : FFP demoklesin kılıcı gibi bekliyor , Ffp çerçevesinde boey satısına ıhtıyacımız vardı , alırken de satarken de dıkkat etmemız gerekıyor.

Bazı oyuncularımıza teklıf var , calısmalarımız suruyor.

Bitmiş bir transfer yok.

Hakim ziyech konusunda gelişme yok.

Boey satışından bahsetti. Teklif gelen oyuncular var ama bizim istediğimiz miktarları henüz vermiyorlar dedi sanırım.

Ayrıca FFP'den bahsetti. Buna uymak zorundayız vb. gibi.
Finansal FFP mi kaldi ki

Bunun disinda bu FFP bir tek bize mi isliyor yaw? GSFFP olarak mi revize edildi?

Emre Kaplan sordu , erden ve ayhan su an floryadalar , ben de ordaydım , gereklı transferlerı yapacagız dedi

images.jpeg-12.webp

türkiye'de herhangi büyük bir takımı yıkmazlar da batırmazlar da , fener 15 senedir şl ye gidemiyorda ne oldu ha battı ha batacak derken kar bile açıklayabiliyolar faaliyet raporlarında
ülkenin bir realitesi var hele ki nüfusun yarısından fazlasının ilgi gösterdiği , milyon dolar rantın döndüğü bir çarkı kimse bitirmek istemez velhasıl böyle gelmiş böyle gider.
Zaten batmazlar da bu fırıldakın organize kötülük çetesinden kurtulalım yeter. Futbolun içine etti herif, büyük bir beka sorunu oldu

Angelinho iyi çıksaydı da yine oynatmayacaktık sanırım bonservis vermemek için.
İyi çıkıp oynadığını düşündüğümüzde demek ki sol bek pozisyonuna 6 milyon ayırabiliyormuşuz. E gönderdin kötü diye al o zaman yerine birisini madem bütçe planlaman ona göre yapılmış.
Gerçi artık gelse ne olacak cumaya yetişmez transfer. Hoca da sağolsun geleni önce bir kaç hafta ağırlayıp öyle oynatır. Hoop ikinci devrenin ortasına geldik

Ben bu gevşekliğin zahiri olduğunu, birkaç önemli hamlenin muhakkak geleceğini umuyor ve tahmin ediyorum. Lakin zaman da iyice daraldı...

Sacha sadece defansif katkısıyla değil, topu rakip sahada tutma konusunda da önemliydi. Mevcut kadroyla idare edip hedeflere erişme ihtimali % 1 filandır...

kulubun boey ile ile birlikte bu sezon kasaya koyduğu para şuana kadar 145 milyon euroymuş

145 milyon euro ciro yaptığımız yerde 2 pozisyonumuzun tamamen boş olması çok trajikomik oldu yalnız

ulan bu para normalde 3 senenin bütçesi!

Ne zaman kuzey takımları ile oynasak 18-19 yaşında gençlerin bizi perişan ettiğini görüyoruz.
Yana yakıla bek arıyoruz, bulamıyoruz.
Oralarda 200-300 bine oynayan ne cevherler vardır. Neden kimse ilgilenmiyor? Hem Türkiye'de hızlı bek her zaman iş yapar, hem genç, hem yatırım, hem ucuz....
🤔
orada ki futbolcu bir sistem dahilinde oynuyor , adamdan beklentileri belli çok fark yaratmadan verilen görevi yapıyor geçiyor bize geldiğinde tam tersi biz mesala bir bek oyuncusundan 90 dk koridor gibi kanadını kullanmasını istiyoruz , defansı iyi olsun istiyoruz hücum etkinliği iyi olsun istiyoruz , hava toplarında iyi olsun istiyoruz e bide ortalarla paslarla asist yapsın istiyoruz bunların yarısını yapamadığı zaman haliyle dümdüz bir adam olarak kalıyor burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt