Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türkiye'de herhangi büyük bir takımı yıkmazlar da batırmazlar da , fener 15 senedir şl ye gidemiyorda ne oldu ha battı ha batacak derken kar bile açıklayabiliyolar faaliyet raporlarında
ülkenin bir realitesi var hele ki nüfusun yarısından fazlasının ilgi gösterdiği , milyon dolar rantın döndüğü bir çarkı kimse bitirmek istemez velhasıl böyle gelmiş böyle gider.
Gotcu musun memeci mi diye sorsalar %51 got %51 meme derim. Ben skor taraftariyim. Galibiyet memnun eder, beraberlik uzer, yenilgi kahreder. Heriflerin toptan yok olmayacigini biliyoz ama yerdeyken tekme atmaya devam edelim.

Bakambu'yu satma şansımız varken satma taraftarıyım. Kendisinden bu saatten sonra faydalanma şansımızın olacağını zannetmiyorum,

Forvet tarafında İcardi, Zaha ve gerekirse Baran ile devam etme taraftarıyım.

Hem 3-4 Milyon euro kasaya girer hem de Bakambu oynayabileceği bir takıma gidip mutlu olur.

Boey satışından bahsetti. Teklif gelen oyuncular var ama bizim istediğimiz miktarları henüz vermiyorlar dedi sanırım.

Ayrıca FFP'den bahsetti. Buna uymak zorundayız vb. gibi.

Dursun Özbek: "Transferde en iyisi için yoğun çalışmalarımız sürüyor." bir de böyle açıklama gördüm.
bu ne 3 sene öncenin röportajı mı?
Ffp mi kaldı yav +30 milyon etki etti zaten

145 milyon ciro!!!

bu rakam çok büyük ihtimal sezon sonuna doğru 180 leri bulacak!!!

paralar nerede dursun başkan?!

gerçekten kanıma dokunuyor göz göre göre fbye şampiyonluk vermek

şampiyon olamayınca herşeyin günlük gülistanlık devam edeceğinimi sanıyor dursun başkan!

Tete, Ziyech out
Bunlardan cikarsak ffp derdimiz olmaz ama vakit kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt