Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.414
- 47.960
- 4.933
Soyad değişince tanımayacağımızı mı zennediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gotcu musun memeci mi diye sorsalar %51 got %51 meme derim. Ben skor taraftariyim. Galibiyet memnun eder, beraberlik uzer, yenilgi kahreder. Heriflerin toptan yok olmayacigini biliyoz ama yerdeyken tekme atmaya devam edelim.türkiye'de herhangi büyük bir takımı yıkmazlar da batırmazlar da , fener 15 senedir şl ye gidemiyorda ne oldu ha battı ha batacak derken kar bile açıklayabiliyolar faaliyet raporlarında
ülkenin bir realitesi var hele ki nüfusun yarısından fazlasının ilgi gösterdiği , milyon dolar rantın döndüğü bir çarkı kimse bitirmek istemez velhasıl böyle gelmiş böyle gider.
Aldık aldık! Ama neyi aldık? Onu sorma renktaş.Sa aldık mi
bu ne 3 sene öncenin röportajı mı?Boey satışından bahsetti. Teklif gelen oyuncular var ama bizim istediğimiz miktarları henüz vermiyorlar dedi sanırım.
Ayrıca FFP'den bahsetti. Buna uymak zorundayız vb. gibi.
Dursun Özbek: "Transferde en iyisi için yoğun çalışmalarımız sürüyor." bir de böyle açıklama gördüm.
Aldık hocam aldık gözümüz aydınSa aldık mi
Soyad değişince tanımayacağımızı mı zennediyor
2 dk ne masonum tete bile 30 saniyede çözmüştür olayıçok klas bi twit olmuş yalnız ya
anlamam 2 dakikamı aldı
anlayınca random güldüm