- 3 Temmuz 2012
- 137.975
- 86.846
- 5.338
Allah gsyı sızden korusunYok ben her daim ateşliyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah gsyı sızden korusunYok ben her daim ateşliyim.
kruniç
ismail
fred -- sakat --
crespo -- satıldı --
zajc -- gitmek üzere, oynatılmıyor --
irfancan -- sağ kanat oynuyor. keşke orta saha oynasa --
zymanski - on numara -
mhy - :d -
yani, iki orta sahaları var reyiz.
Misal sanchez olayi ne güzeldi. Nelson triplerde diye çat diye getirmiştik giderse patlamayalim diye. Ama bu solbek ve sağbek olaylari hiç olmadı cidden. Heralde Lig çok boktan öyle ya da böyle kazaniyoruz Bjk ve fb derbisinden başka derbimiz kalmadi 23 puanda fark var bir türlü götürürüz kafasindalar ama çok yanlış bir kafa bu
Sevgili İlyas renkdaşımın şu güzel mesajının hakkını vermek için giriş yaptım. Çok doğru. Boey gibi elinde uzun süre tutamayacağının belli olduğu adamların alternatiflerini satış öncesi hazırlamak oldukça önemli. Ama Erden Timur'dan bir buçuk senede herşeyi yapmasını beklemekte haksızlık olur. Adamın dönemi finans ve transfer işleriyle oldukça yoğun geçti, başını kaşıyamadı.
Bu sene şampiyon olursak ve Timur tekrar seçilirse onun böyle bir oyuncu izleme sistemini kuracağını düşünüyorum. Boey konusu ona da bize de önemli bir tecrübe oldu. Transfer rekoru geldi ve herkesin gözü açıldı. Zaten o dahil hepimiz oyuncu bulup oynatıp satmanın Türk Kulüpleri'nin finansal olarak tek kurtuluşu olduğunu söylüyorduk ama artık yaşayarak hepimiz görmüş olduk.
Önceden buralar hep dutluktu. Doruk kuruttu buraları hatun kalmadıMustafam iyi spoiler verdin vallaForumda kızlar olsa mesaj kutun hemen dolardı, ah burda her anlamda kuruduk
ffpTransfel var mı
Bizim kadrodan iyi mevcut kadrolarıkale:
livakovic
eğribayat
stoper :
dziku
serdar aziz
çağlar -5 ay kiralık-
bonucci -5 ay sözl-
oosterwolde -bek orijin-
peres -sezonu kapatık-
becao -sezonu kapatık-
sağ bek:
osai
mert
sol bek:
ferdi
lincoln -uzun sakatlıktan yeni çıktı-
orta saha:
krunic
ismail
fred -sakat-
zajc -süre verilmiyor-
mhy
zymanski
sol kanat:
tadic
king
kent -süre verilmiyor-
sağ kanat:
cengiz
ick
santrafor:
dzeko
batshuayi
17 yabancı.
resmen leş gibi yapılanma. oyuncu da alamıyorlar hatta 1 yabancı daha göndermek zorundalar.
gs 3 transfer yapsa ligin içinden geçecek resmen.
Bizimkilere kızıyoruz falan da bunlar da malca yönetiliyor. 80 tane stoper alana kadar 1-2 tane orta saha alsalarmış.kruniç
ismail
fred -- sakat --
crespo -- satıldı --
zajc -- gitmek üzere, oynatılmıyor --
irfancan -- sağ kanat oynuyor. keşke orta saha oynasa --
zymanski - on numara -
mhy - :d -
yani, iki orta sahaları var reyiz.
tamam ikna oldum sen haklısın
bunlar ozaman ortasahada alır
Bizim kadrodan iyi mevcut kadroları
En azından her bölgede adamları var.evet üstat
zorbay küçük
hakan ceylan
emre malok
bunlar da vardı yazmayı unutmuşum :d
en büyük kozlarını yazmayı unutmuşsun.evet üstat
zorbay küçük
hakan ceylan
emre malok
bunlar da vardı yazmayı unutmuşum :d
ya ona bakarsan bizde de sağ bekte ali turap, sol bekte kazımcan var.En azından her bölgede adamları var.
Avrupanın büyük liglerinde son galiba. Uefa için ayın 2 sindeBu gece 24’te mi son ne zaman liste?
bu kim üstd? bilmiyorum vallahi.