Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misal sanchez olayi ne güzeldi. Nelson triplerde diye çat diye getirmiştik giderse patlamayalim diye. Ama bu solbek ve sağbek olaylari hiç olmadı cidden. Heralde Lig çok boktan öyle ya da böyle kazaniyoruz Bjk ve fb derbisinden başka derbimiz kalmadi 23 puanda fark var bir türlü götürürüz kafasindalar ama çok yanlış bir kafa bu

sanchez olayı dediğin gibi güzeldi, mesela yabancı limitimiz doluysa bile yine boey tipi transfer yapıp istediğin zaman geri çağırabileceğin şekilde aldığın gibi kiralayarak aslında adamın oynamasını da sağlayıp bir yandan geliştirip bir yandan boey sonrası planımız hazır olurdu.

Sevgili İlyas renkdaşımın şu güzel mesajının hakkını vermek için giriş yaptım. Çok doğru. Boey gibi elinde uzun süre tutamayacağının belli olduğu adamların alternatiflerini satış öncesi hazırlamak oldukça önemli. Ama Erden Timur'dan bir buçuk senede herşeyi yapmasını beklemekte haksızlık olur. Adamın dönemi finans ve transfer işleriyle oldukça yoğun geçti, başını kaşıyamadı.

Bu sene şampiyon olursak ve Timur tekrar seçilirse onun böyle bir oyuncu izleme sistemini kuracağını düşünüyorum. Boey konusu ona da bize de önemli bir tecrübe oldu. Transfer rekoru geldi ve herkesin gözü açıldı. Zaten o dahil hepimiz oyuncu bulup oynatıp satmanın Türk Kulüpleri'nin finansal olarak tek kurtuluşu olduğunu söylüyorduk ama artık yaşayarak hepimiz görmüş olduk.

Teşekkür ederim güzel yorumların için. Erden Timur da bir insan her şeye yetişemez ona yardımcı olacak ve onun iş yükünü alacak 1 kişi bile yok mu şu yönetim kurulunda sadece eleştiri yapıp maç izlemek için mi yönetici oldu diğer kişiler.

Yorumlarının tamamına katılıyorum.

kale:
livakovic
eğribayat

stoper :
dziku
serdar aziz
çağlar -5 ay kiralık-
bonucci -5 ay sözl-
oosterwolde -bek orijin-
peres -sezonu kapatık-
becao -sezonu kapatık-

sağ bek:
osai
mert

sol bek:
ferdi
lincoln -uzun sakatlıktan yeni çıktı-

orta saha:
krunic
ismail
fred -sakat-
zajc -süre verilmiyor-
mhy
zymanski

sol kanat:
tadic
king
kent -süre verilmiyor-

sağ kanat:
cengiz
ick

santrafor:
dzeko
batshuayi

17 yabancı.

resmen leş gibi yapılanma. oyuncu da alamıyorlar hatta 1 yabancı daha göndermek zorundalar.

gs 3 transfer yapsa ligin içinden geçecek resmen.
Bizim kadrodan iyi mevcut kadroları

kruniç
ismail

fred -- sakat --

crespo -- satıldı --
zajc -- gitmek üzere, oynatılmıyor --
irfancan -- sağ kanat oynuyor. keşke orta saha oynasa --

zymanski - on numara -

mhy - :d -

yani, iki orta sahaları var reyiz.
Bizimkilere kızıyoruz falan da bunlar da malca yönetiliyor. 80 tane stoper alana kadar 1-2 tane orta saha alsalarmış.

30 cl
30 boey
30 maç günü hasılatı
55 sponsorlar
10 diğer transferler
33 loca
37 gsstore
10 diğer gelirler

ulan x de gördüm 145 milyon euro gelir diyede

şimdi wcde büyük abdesti yaparken bi sıralayayım dedim 235 milyon euro ciro yapmışız yuhhhhhhhhhhhhhh

ulan bu paraları premier lig takımları anca kazanıyor

paralar neredeeeeeed dursunnn başkannnn

evet üstat

zorbay küçük
hakan ceylan
emre malok

bunlar da vardı yazmayı unutmuşum :d
en büyük kozlarını yazmayı unutmuşsun.

1706723281443.webp

En azından her bölgede adamları var.
ya ona bakarsan bizde de sağ bekte ali turap, sol bekte kazımcan var.

yanlış anlama sidik yarıştırmıyorum da, bizde ne kadar saçmalık varsa bunlarda iki katı var yahu. koç holds bir bıraksın esas o zaman göreceğiz fbyi.

20 yıldır cl gelirleri yok, 20 yabancıya sahip olup hala daha hayvani maaşla stoper kiralıyorlar yahu gözleri dönmüş. city cl almak için bu kadar saçmalamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt