Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.233
- 7.496
- 1.823
Olsun transfer olsun kaya temel pansiyona da razıyızO zaman kötü üzüldüm, kırıldım kahroldum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun transfer olsun kaya temel pansiyona da razıyızO zaman kötü üzüldüm, kırıldım kahroldum
Euro 2024 öncesi kendisini zorlamıyormuş bu yüzden hocasıyla ve sportif direktörle tartışma yaşamış kadro dışı kalmış.
Öyleyse matematikte ki doğru orantıya göre samsun maçında bi yerlerini yırtmayacağı kesinEuro 2024 öncesi kendisini zorlamıyormuş bu yüzden hocasıyla ve sportif direktörle tartışma yaşamış kadro dışı kalmış.
Ters orantıya göre Boey'i Münih'e verdik Mart ayında milli takım geniş kadrosunda Clauss yerine Boey Fransa milli takımına seçilirse bu adam bizi satar sizin yüzünüzden milli takım kariyerim bitti diyip yakabilir.Öyleyse matematikte ki doğru orantıya göre samsun maçında bi yerlerini yırtmayacağı kesin
allahım dünyayı yok et
Üsnüm adam kısaca part time futbolcuÇok saçma
20 milyon piyasa değeti var budamı şişirme
Bazı kulüpler bazı oyunculara bize yakın maaş veriyor. Flamengo, Palmeiras gibi zaten başka da yok sanırım.Bizdeki kadar değil daha düşük.
Öyleyse deschamp yeni sağ bekimiz olurTers orantıya göre Boey'i Münih'e verdik Mart ayında milli takım geniş kadrosunda Clauss yerine Boey Fransa milli takımına seçilirse bu adam bizi satar sizin yüzünüzden milli takım kariyerim bitti diyip yakabilir.![]()
Bu kadar beklediğimize göre futbolcu ve kulupleri sodexo ile ikna etmeye calisiyoruz SerkanımGenç ve maaşı düşük adam alalım. Sonra satması da kolay oluyor. Bitik adamlara süper sözleşmeler yapmayın.
Onun iyi oynadığı büyük maç var mı zaten. Avrupa'da seviyesi belli takımlardan hiçbiri ona o boşlukları vermez. Fizik olarak da eziliyor çoğu zaman. 1 kere denenir transfer olur ama tutacağını hiç sanmıyorum. Maksimum seviyesi Süper Lig olur onun bence.%30luk, futbolu kafasında bitirmiş ZİYAŞ %100lük ferdi erenay kadıoğlu'na adım attırmadı. Şu herifin 3-5 maç çözmesini sağlamak lazım.