Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okanball a uygun oyuncular almamiz lazim...

Ama kim olabilir bu saatten sonra...!
arkasından top alıp kanada / forvete dağıtan ya da boş gördüğünde kaleyi düşünen 10 no lazım .
4-2-3-1 deki ortasahada bu eksik - Mertens çok yarım forvet olarak oynuyor

ama antep maçında 2inci yarı mertens 1 tık geriden top almaya başladı tak tak tak tak içeri dikine yerden net paslar denendi.

dünya fark yaratıyor yav

Bu arada son güne geldik ama son güne gelmeden önce bile devre aralarında hep bir hareketlilik olurdu. Bu sene Avrupa kulüplerinde nakit para sıkıntısı olsa gerek, çok fazla transfer hareketliliği olmadı. Sağ bekiyle sıkıntı yaşayan Marsilya'nın listesi bizimkiyle aynı.

3m euro veriyorlarsa 1 gün süre isteyip hemen Erencan Yardımcı'yı sardırıp forvete ilaveten yabancı baktırıp birini çözüp satmak lazım diye düşünüyorum.
Muradım bize ereni vermeyeceklerini bildikleri için bakambu konusunda dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım diye 8 9 diyoruz anlaşılan

3 ten 8e hangi alıcı kulüp çeker ? manyak mı

bakambu'nun kaç maçı ve golü var ki sezonda bu kadar peşinden koşsunlar.

bu kadar sessiz trasnferde kafayı yemişler etkileşim için

Ben transfer durumunu artık akışına bıraktım transfer olursa febenin olmazsa bejekenin diyorum o derece saldım artik

aha adamın biri Haluk' taraftar gazetecilik ayrımında trasnfere 2 gün kala bu haberi tivitterda böyle servis etmen sence doğru mu diye sordu - buna niye sen hesap soruyorsun dedi.

aferim- buna gene full savunma yapacak heralde.

çok kızdığım nokta buydu

Aylar önce çok fazla ismi geçen menajer kazığı nedim amiri 1m euro civarına mainz'e satıldı bu arada. Harit mi Amiri mi diye burada tartışılıyordu bi ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt