Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.084
- 15.783
- 2.108
Bakambuya 8 9 milyon euro verecek kulüp için anca bejekenin yanlış onanayı alması psikozunda olması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkasından top alıp kanada / forvete dağıtan ya da boş gördüğünde kaleyi düşünen 10 no lazım .Okanball a uygun oyuncular almamiz lazim...
Ama kim olabilir bu saatten sonra...!
Bu teklif karşısında Real Betis bize Sucu'nun söylediği gibi "karıda istiyor musun" diye mesaj atabilir.
Muradım bize ereni vermeyeceklerini bildikleri için bakambu konusunda dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım diye 8 9 diyoruz anlaşılan3m euro veriyorlarsa 1 gün süre isteyip hemen Erencan Yardımcı'yı sardırıp forvete ilaveten yabancı baktırıp birini çözüp satmak lazım diye düşünüyorum.
Sağ sol bek boşken forveti satarsak taraftar tesisi basar korkusuyla reddedilmiş olabilirMuradım bize ereni vermeyeceklerini bildikleri için bakambu konusunda dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım diye 8 9 diyoruz anlaşılan
Aklıma bir tek Hull City geliyor3 ten 8e hangi alıcı kulüp çeker ? manyak mı
Durrrrrrr orada kal ve uzaklaş mümkünse daha Kuzey Afrikalı topçu gelmesin.
Zaten öyle bir transfer sezonu yaşıyoruz ki tek yön çalışıyoruz sürekli hep gidiş, böyle devam ederse şampiyonluk ta gider.Sağ sol bek boşken forveti satarsak taraftar tesisi basar korkusuyla reddedilmiş olabilir
işte bunlar hep kötü hisler.Amine koyacağız sağ beke öyle gözüküyor.
Bakambu febede olsaydı napoli de olabilirdiAklıma bir tek Hull City geliyor
Bak şimdi aklıma yattıAmine koyacağız sağ beke öyle gözüküyor.
Durrrrrrr orada kal ve uzaklaş mümkünse daha Kuzey Afrikalı topçu gelmesin.