Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günlerden 1 şubat hala o önerildi bu listesinde var şundan haber bekliyor. abi hadi yaw. tsde fbde bjkde tak diye haber veriyor 3 gün sonra iniyor adamlara istanbula. bir bizim medya böyle

günlerden 1 şubat hala o önerildi bu listesinde var şundan haber bekliyor. abi hadi yaw. tsde fbde bjkde tak diye haber veriyor 3 gün sonra iniyor adamlara istanbula. bir bizim medya böyle
3-4 adamı bizimkiler bulmuştur
6-7 menajer önerisi vardır işte 10 kişinin içinden hepten çürük olmayanı seçmek için 1 günümüz kaldı.

Marsilya taraftarı hiç memnun değil Clauss yerine hücum olarak zayıf Zeki'yi istemiyorlar. Zaten hücumda sorun yaşadıklarını düşünüyorlar üstüne Clauss giderse dahada güç kaybedeceklerine inanıyorlar.

Marsilya taraftarı hiç memnun değil Clauss yerine hücum olarak zayıf Zeki'yi istemiyorlar. Zaten hücumda sorun yaşadıklarını düşünüyorlar üstüne Clauss giderse dahada güç kaybedeceklerine inanıyorlar.
Ben footmarseille'de bir sürü olumlu yorum okudum Zeki ile ilgili. O ligde bıraktığı imaj çok iyi onun.

Siz Zeki'yi ucuza çözün, Roma'dan kazık yemeyin - biz sizden Clauss'u alalım. Hadi koçlarım. Alexis Sanchez duyumu dışında her şeyi okuduk ama hepsi kuru sıkı çıktı yav...

İyi geceler r'taşlar. Foruma yeni girebildim ama hala '' ... ile anlaşıldı iddiası '' konusunu göremedim. Üzücü.

Bütün forumun modu şu an:
148fa578e3e9d0a6674ffff4da8ce90f.jpg

Transfer yakarış

Angelino’nun giderken ki hal ve hareketlerini görünce iyiki şans vermemişiz yollamışız dedirtti. Bu yoklukta bile… kişilik olayına daha dikkatli yaklaşalım, böyle karaktersiz herifler formamızı giymesin yav zoruma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt