- 22 Kasım 2008
- 9.984
- 5.336
- 2.293
Assignon'da öncelik var diyorlar, öncelik ne demek tam olarak abi? Biri açıklasın... Ben hiç anlamadım bu işi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tırışkadan bi şeyAssignon'da öncelik var diyorlar, öncelik ne demek tam olarak abi? Biri açıklasın... Ben hiç anlamadım bu işi...
Garanti olsa verilir de oraya garanti alabileceğimiz kimse yok. Bizim transfer komitesi Rıdvan'a garanti gibi bakıyor ama o bile değil bence. O yüzden Berkay Yılmaz daha mantıklı geliyor örneğin
Tırışkadan bi şey
Rennes yazın adamı bir yere satmak için bonservis pazarlığına oturup bir fiyata anlaştığında bize de söylüyor, biz de aynı parayı vererek alabiliyoruz
Dünyanın en boş işi
Ben işte bu şekilde kadro kurulmasını mantıklı bulmuyorum. Bir yere bir adam yedek olması kesin şekilde alınınca sorun oluyor maksimum verimi alamıyorsun. Kaleci ve santrfor yedeklerini, dördüncü stoperleri vs. hariç tutuyorum bu durumdan. Özellikle kanatlarda ve orta sahada bence birbirinden formayı alabilecek topçulardan oluşmalı kadroGaranti anlayışın nedir bilmiyorum ama bize lazım olan ve benim kast ettiğim "11'de sırıtmayacak güvenilir yedek" olması. Yani güvenilir yerli yedeğe 3-4m verilmesi bence kabul edilebilir bir şey.
Onu bilmiyom rtaşYa diyelim böyle bir şey oldu. Diğer takım fiyat artırdı. O zaman ne olacak? O derece bağlayıcı bir şey mi bu "öncelik" Rennes'i?![]()
Ben işte bu şekilde kadro kurulmasını mantıklı bulmuyorum. Bir yere bir adam yedek olması kesin şekilde alınınca sorun oluyor maksimum verimi alamıyorsun. Kaleci ve santrfor yedeklerini, dördüncü stoperleri vs. hariç tutuyorum bu durumdan. Özellikle kanatlarda ve orta sahada bence birbirinden formayı alabilecek topçulardan oluşmalı kadro
Onu bilmiyom rtaşİngilizcen varsa aslında durum bu: Right of first refusal - Wikipedia ama futboldaki detaylarına hakim değilim
Burada da Fabrizio anlatıyor:
Assingon hamlesi şimdi anlam kazandı. Zeki olmayınca alternatif imiş sanırım.
Halili ilk kiraladığımız dönemdeki gibi galibaAssignon'da öncelik var diyorlar, öncelik ne demek tam olarak abi? Biri açıklasın... Ben hiç anlamadım bu işi...
hepsi aynı faizi ödüyor. tlref + 1% yıllık. şu an 45%'e geliyor.Sen bu işlerden anlayan birine benziyon
Fb Bjk Ts ne kadar faiz ödüyor yüzde olaraktan
Ne kadar süre ödeyecekler biz vatandaşları tam olarak ne kadar dolandıracaklar.
Öyle birgün olmadı lemina andone Taylan birlikte açıklandı falcao sonra geldiSon günden tek umudum, aynı anda Falcao, Lemina ve Andone'nin açıklandığı gün gibi olması.
Büyük takım olmak zor gerçekten
Assignon'u Alanyaspor alsaydı 500 K € bonservis isterlerdi, biz isteyince kapı 10 M €dan açılıyor