Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon'da öncelik var diyorlar, öncelik ne demek tam olarak abi? Biri açıklasın... Ben hiç anlamadım bu işi...

Assignon'da öncelik var diyorlar, öncelik ne demek tam olarak abi? Biri açıklasın... Ben hiç anlamadım bu işi...
Tırışkadan bi şey

Rennes yazın adamı bir yere satmak için bonservis pazarlığına oturup bir fiyata anlaştığında bize de söylüyor, biz de aynı parayı vererek alabiliyoruz

Dünyanın en boş işi

Garanti olsa verilir de oraya garanti alabileceğimiz kimse yok. Bizim transfer komitesi Rıdvan'a garanti gibi bakıyor ama o bile değil bence. O yüzden Berkay Yılmaz daha mantıklı geliyor örneğin

Garanti anlayışın nedir bilmiyorum ama bize lazım olan ve benim kast ettiğim "11'de sırıtmayacak güvenilir yedek" olması. Yani güvenilir yerli yedeğe 3-4m verilmesi bence kabul edilebilir bir şey.

Tırışkadan bi şey

Rennes yazın adamı bir yere satmak için bonservis pazarlığına oturup bir fiyata anlaştığında bize de söylüyor, biz de aynı parayı vererek alabiliyoruz

Dünyanın en boş işi

Ya diyelim böyle bir şey oldu. Diğer takım fiyat artırdı. O zaman ne olacak? O derece bağlayıcı bir şey mi bu "öncelik" Rennes'i? :D

Garanti anlayışın nedir bilmiyorum ama bize lazım olan ve benim kast ettiğim "11'de sırıtmayacak güvenilir yedek" olması. Yani güvenilir yerli yedeğe 3-4m verilmesi bence kabul edilebilir bir şey.
Ben işte bu şekilde kadro kurulmasını mantıklı bulmuyorum. Bir yere bir adam yedek olması kesin şekilde alınınca sorun oluyor maksimum verimi alamıyorsun. Kaleci ve santrfor yedeklerini, dördüncü stoperleri vs. hariç tutuyorum bu durumdan. Özellikle kanatlarda ve orta sahada bence birbirinden formayı alabilecek topçulardan oluşmalı kadro
Ya diyelim böyle bir şey oldu. Diğer takım fiyat artırdı. O zaman ne olacak? O derece bağlayıcı bir şey mi bu "öncelik" Rennes'i? :D
Onu bilmiyom rtaş :asd: İngilizcen varsa aslında durum bu: Right of first refusal - Wikipedia ama futboldaki detaylarına hakim değilim

Burada da Fabrizio anlatıyor:

Benim planimda ya Kaan'a yedek alacaktik ya da BAY'a alacaktik. Asiggon ilk 11 olduguna gore solbekde BAY oynasin ama ona yedek alalim.

Ben işte bu şekilde kadro kurulmasını mantıklı bulmuyorum. Bir yere bir adam yedek olması kesin şekilde alınınca sorun oluyor maksimum verimi alamıyorsun. Kaleci ve santrfor yedeklerini, dördüncü stoperleri vs. hariç tutuyorum bu durumdan. Özellikle kanatlarda ve orta sahada bence birbirinden formayı alabilecek topçulardan oluşmalı kadro

Onu bilmiyom rtaş :asd: İngilizcen varsa aslında durum bu: Right of first refusal - Wikipedia ama futboldaki detaylarına hakim değilim

Burada da Fabrizio anlatıyor:

- Yedekler full yerli gibi olacakken CL seviyesi için (tabi inşallah) kurulmuş bir yabancı ağırlıklı 11'le aynı seviyede yedekler bulamazsın ki kolay kolay.

- Herhalde fiyat arttıkça yeniden bildirmeleri ve yeniden cevap beklemeleri gerekiyor. Neyse umarım işe yarar bir olaydır.

Sen bu işlerden anlayan birine benziyon

Fb Bjk Ts ne kadar faiz ödüyor yüzde olaraktan

Ne kadar süre ödeyecekler biz vatandaşları tam olarak ne kadar dolandıracaklar.
hepsi aynı faizi ödüyor. tlref + 1% yıllık. şu an 45%'e geliyor.

2030'da bitiyor ödemeler ama ödeme planları farklı. bizim toplam borcumuz fb ve bjkye göre daha az ve daha hızlı ödüyoruz. bu yıl 800 milyon ödeyecegiz mesela fb ve bjk 400 ödeyecek. fb taksitleri son yıllara dagıtmış biz başta daha çok ödüyoruz.

Uğur tipitipi günlerdir transfer yapılmayacak diye yangın yapmaya çalışıyordu. Bugün de neden opsiyonsuz diye yangın yapmaya çalışıyor.

Yine ilgi peşinde

Yattim kalktim assignonu kiralamisiz. Hadi gözumuz aydin, kiralikta olsa sagbek geldi. Bir de sol bek alak ridvani sezon sonuna kadar kiralik. Bir sekil gemiyi limana yanastiririz

Süleyman, Ali abisine sormadan oyuncu satmaz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt