Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray düşmanlarına, Galatasaray üzerinden şov yapmaya çalışanlara, Galatasaray karıştırmaya çalışanlara izin vermeyelim. Kimin ve kimlerin kirli dili olduklarına dikkat edelim. Galatasaray ne zaman yükselmeye başlasa bu zurnalar sahiplerince çalınmaya başlıyor. Gerçek Galatasaray TARAFTARI sabırlıdır, takımını sonuna kadar koşulsuz destekler.Desteğimiz tamdır.

Bu arada Boey'den 30 geldi diyoruzda bu parayı Bayern peşin mi ödedi? Yoksa büyük çoğunluğunu yazın ödeyecek gibi 2- 3 taksit mi yaptı? Yani peşinat 5-10 kalanı yazın gibi.
30 milyonun yüzde 15i rennes payı + yüzde 7.5 menajer payı.

Kaldı mı geriye 22-23 milyon Euro

Bununda yarısı bankalar birliğine gidiyor

Elde var 11-12 milyon en fazla

Oda trink gelmemiştir zaten.

Gerçekler acıdır

Assignon'a her ne kadar ısınamasamda mali şartlar olarak en mantıklı olan hamle oldu. Yazın daha çok fırsat olacak kulübün elinde.

Sağ bek sonunda çözüme kavuştu, ancak ironik olan sol bek bölgesine aylarca ekleme yapamadan sağ bek bölgesini tamamladık. Umarım bugün sol bek içinde müspet gelişmelerin haberini alırız.

Ayrıca belirtmeliyim ki; opsiyonsuz kiralama çözümü bence başarılı bir çözüm değil, en azından eksiğimizi kapattık olarak bakıyorum ancak gözümde başarısızlık olarak niteleniyor. Bu dönem yönetimin transfer politikasına benden eksi puan geliyor. Tabi sol bek ve olası hücum hattı transferi için nasıl bir aksiyon alınacağını görmek gerekir; bu sebep "başarısızlık" yorumuma bir şerh düşüyorum.

Sağ bek sonunda çözüme kavuştu, ancak ironik olan sol bek bölgesine aylarca ekleme yapamadan sağ bek bölgesini tamamladık. Umarım bugün sol bek içinde müspet gelişmelerin haberini alırız.

Ayrıca belirtmeliyim ki; opsiyonsuz kiralama çözümü bence başarılı bir çözüm değil, en azından eksiğimizi kapattık olarak bakıyorum ancak gözümde başarısızlık olarak niteleniyor. Bu dönem yönetimin transfer politikasına benden eksi puan geliyor. Tabi sol bek ve olası hücum hattı transferi için nasıl bir aksiyon alınacağını görmek gerekir; bu sebep "başarısızlık" yorumuma bir şerh düşüyorum.
Assignon samsun deplasmanına yetişir mi kıymetli ahbabım

Opsiyonsuz 6 ay alıp geri rennes e geri kiralamamışlardır umarım...

Bu dursun özbek de o potansiyel var çünkü

Assignon tutarsa bir şekilde alınır. Çocuk diğer takımları reddetmiş bizim için sezon sonu da florya suyu tarifesi yaparız Rennes'e.

kalkın ulannn assignon karşılıcaz

Assignon samsun deplasmanına yetişir mi kıymetli ahbabım
Aceleye bakılırsa sanırım yetişmesine yönelik bir çaba var gibi ahbabım; bugün gerekli prosedürler tamamlanır ise, maç kadrosuna yazılma ihtimali %51-%49 gibi. Maç kadrosuna eklenebilirse şahane olur ama bakalım :think:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt