Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basında adı geçmeyen adamlar gelecek bence.ekim ayından beri angelino gidecek herkes biliyor,herhalde bir sol bek adayı bulmuşlardır.

Ekli dosyalar

• terim-bakambu.webp
    terim-bakambu.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 31
Okan Hoca bi şekilde idare ediyor diye bokunu çıkarmamak gerek. Zeki Çelik, Acuna falan nedir ya.

Seneye sınır yok. 2 türk bek alırsak bunlar kafayı yemiş derim.

zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere

1705421562584.webp

zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
isimden kaybediyorlar sanırım rıdvan ve zeki isimleri pek cezbedici gelmiyor foruma

Neden durmadan yerli futbolcu pesinde kosuyoruz? Seneye ilk 11 sirf yabanci ile doldursan hamle futbolcu icin bizim yeterli sayida yerli futbolcu var.

işte forumda aradığım ama bulamadığım mantıklı yorum burada 👏🏻

Hayri bey ironi yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt