- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Zeki Çelik, Rıdvan nedir yav Başakşehir miyiz biz? Ziyech yerine de Deniz Türüç alalım tam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaşar sen olacaksın
Düşme potası ile 10-12 puan var amaAnasini satim bu nasil is, Besiktas 23 maçin 9'unu yenilmis ve yinede 4. ... bu nasil lig?
Sınır var nasıl yok - max 12 yabancıSeneye sınır yok. 2 türk bek alırsak bunlar kafayı yemiş derim.

Yerli rotasyonunu da tüm mevkilere yaymak zorundasın.Seneye sınır yok. 2 türk bek alırsak bunlar kafayı yemiş derim.
zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
isimden kaybediyorlar sanırım rıdvan ve zeki isimleri pek cezbedici gelmiyor forumazekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
Yav alırlarsa sorun yokta bunlara o bonservisleri verip yeterli derler. Rıdvan ve zeki buraya niye yedek olmaya gelsinki. Orda yedek kalirlarYerli rotasyonunu da tüm mevkilere yaymak zorundasın.
Hayri bey ironi yapiyorzekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere