Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Zeki'yi beğenmesem de bek rotasyonuna isterim. Yedekler de güvenilir adamlar olmalı. Kimse bir sezonda 50 maç oynayamıyor.zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
Yalnız kadir çetinçalıya helal olsun. Yönetime yaptığı o konuşma gs tarihine geçmiştir. Bilezik gibi geçirdi ifb'yeRodop'ların bilgi alma ihtimali olduğunu pek düşünmüyorum. Özellikle basın toplantısında yönetime tabiri caizse kabadayılık tarzı yaptıktan sonra önceden de haberleri doğru olmuyordu özellikle transferde bazı proje yönetimsel haber tutuyordu ama artık onlarla ilgili bile haber alamazlar.
Üstad kupon araba misali alanın elinde patlar bu Zeki.zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
Muhabirin o tarz yorumlamalar basın toplantısında bana göre yanlış orası soru sorma yeri sorunu sorarsın cevabını alamadıysan onu söylersin ama bir konuda yorum yapmanın yeri basın toplantısı değil bana göre. Ama o yorumlardan sonra haber alma olasılıkları çok düşük bence. Twitter'da ne görülerse onu söylüyorlar gibi geliyor bana.Yalnız kadir çetinçalıya helal olsun. Yönetime yaptığı o konuşma gs tarihine geçmiştir. Bilezik gibi geçirdi ifb'ye
niye biz Rennes miyiz ?rennesli topçuların boey’i görüp kendilerini derhal floryaya atması lazım.
Abdürrahim Albayrak olsaydı Rennes antremanından kaçırırdı 1-2 topçurennesli topçuların boey’i görüp kendilerini derhal floryaya atması lazım.
Gs yönetimi haklarımızı koruma görevini yapmazsa böyle bir yiğit çikar ilk taşı atar. Milletin sabrı taşmış hala korkudan çıtları çıkmıyorMuhabirin o tarz yorumlamalar basın toplantısında bana göre yanlış orası soru sorma yeri sorunu sorarsın cevabını alamadıysan onu söylersin ama bir konuda yorum yapmanın yeri basın toplantısı değil bana göre. Ama o yorumlardan sonra haber alma olasılıkları çok düşük bence. Twitter'da ne görülerse onu söylüyorlar gibi geliyor bana.
zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere