Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
Ben Zeki'yi beğenmesem de bek rotasyonuna isterim. Yedekler de güvenilir adamlar olmalı. Kimse bir sezonda 50 maç oynayamıyor.

Rodop'ların bilgi alma ihtimali olduğunu pek düşünmüyorum. Özellikle basın toplantısında yönetime tabiri caizse kabadayılık tarzı yaptıktan sonra önceden de haberleri doğru olmuyordu özellikle transferde bazı proje yönetimsel haber tutuyordu ama artık onlarla ilgili bile haber alamazlar.
Yalnız kadir çetinçalıya helal olsun. Yönetime yaptığı o konuşma gs tarihine geçmiştir. Bilezik gibi geçirdi ifb'ye

Screenshot_2024-01-28-18-45-29-224.webp

zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
Üstad kupon araba misali alanın elinde patlar bu Zeki.

Zeki defansif olarak iyi bir bek hücumda zaten beklerden doğru düzgün katkı alamıyoduk değişen bi şey olmayacak. Yarım sezon için iyi çözüm olur

rennesli topçuların boey’i görüp kendilerini derhal floryaya atması lazım.

Yalnız kadir çetinçalıya helal olsun. Yönetime yaptığı o konuşma gs tarihine geçmiştir. Bilezik gibi geçirdi ifb'ye
Muhabirin o tarz yorumlamalar basın toplantısında bana göre yanlış orası soru sorma yeri sorunu sorarsın cevabını alamadıysan onu söylersin ama bir konuda yorum yapmanın yeri basın toplantısı değil bana göre. Ama o yorumlardan sonra haber alma olasılıkları çok düşük bence. Twitter'da ne görülerse onu söylüyorlar gibi geliyor bana.

Muhabirin o tarz yorumlamalar basın toplantısında bana göre yanlış orası soru sorma yeri sorunu sorarsın cevabını alamadıysan onu söylersin ama bir konuda yorum yapmanın yeri basın toplantısı değil bana göre. Ama o yorumlardan sonra haber alma olasılıkları çok düşük bence. Twitter'da ne görülerse onu söylüyorlar gibi geliyor bana.
Gs yönetimi haklarımızı koruma görevini yapmazsa böyle bir yiğit çikar ilk taşı atar. Milletin sabrı taşmış hala korkudan çıtları çıkmıyor

konusu değil ama wolverhampton - west bromwichte kan dökülmüş

Dümdüz topcu cundfield, hic bi özeligi yok valla, gelirse ilk bani mi yerim herhalde

Tempo yok
Dribbling yok
Pass kötü
Defans kötü
Ofans berbat

Nefret ettigim oyuncu tipi

Boeyden sonra zeki nöbetten şu sekil bir kaçış yapmama sebep olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt