Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.442
- 44.440
- 2.388
Cimbom formasi icin sahaya cikmamak icin 40 takla atanlarin gitmesine uzulmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keramettin admirim gelmeden 20 oyuncu satıp 25 oyuncu alırsak benim transfer nöbetinden alacağım keyf
Ana plandan bi boey gitti yaw o da korkunc bir bedeleTakım dağıldı
Yönetim sampiyonlugu kafada bitirdi sanırım
Baya bir rahatlamistir yönetim. Hamza filan oynar artikAna plandan bi boey gitti yaw o da korkunc bir bedele
Ne dagilmasi ziyech miyech gitmesi etkilemez rahatta kalalim
Ndombele floryada şu şekil saklanıyorUlan ndombele oliviera takımda kalıyor. Az ise yarayacaklar gidiyor. Avrupa'ya 3 oyuncu yazabiliyon. Ligi dusunun ozaman ulan. Orta saha ve 10 no Alin
Oliviera sezonu kapattı, nasıl satacaksın?Ulan ndombele oliviera takımda kalıyor. Az ise yarayacaklar gidiyor. Avrupa'ya 3 oyuncu yazabiliyon. Ligi dusunun ozaman ulan. Orta saha ve 10 no Alin
Avrupa'ya 3 oyuncu yazabiliyon. Sadece lig olsa neyse. Sağ bek sol bekBoey, Ziyech, tete, Angelino yolcu gibi. Kaçırdığım var mı?
Zaten Boey dışında hiçbiri as oyuncumuz değildi neden bu yangın? İki tane bek çekip bay'ı uca koysak sorun kalmıyor. Bir de orta saha/10 nr alırsal yanından yenmez
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ndombele floryada şu şekil saklanıyor
Dondurma olayı var onu geçte. Ziyech tetede gidecek deniyor. Tete gitsinde ziyech kalmalı. Avrupa'ya 3 oyuncu yazabiliyoruz Her yerimizde sorun var bizimOliviera sezonu kapattı, nasıl satacaksın?
Ndombele sanıyorum sözleşmesinde iptal maddesi yok. Mecbur parasını vereceksin madem kadroda tutacaksın yapacak bir şey yok, kaldı ki son 3-4 maçtır rezil de değil.
İşe yarayanlardan bir tek Boey gitti başka kim var işe yaradığı halde giden?
kesin gitmiş mi?Ziyech gitsin zaten, bişeye yaradığı yok
Evet sağaçığımız teteAna plandan bi boey gitti yaw o da korkunc bir bedele
Ne dagilmasi ziyech miyech gitmesi etkilemez rahatta kalalim
Sen haftaya biter dedin. Sana inandım. İki elim yakandaSon gun 75 tane kap gelir gibi
Mesele zaten bir yaz boyu hazır oyuncu bulup transfer edememişken kısıtlı devre arasında hem de ligler devam ederken 4 tane hazır ilk 11 oyuncusu alıp takıma monte etmek! Kaleciyi çık takımın%40'ı yapıyor.Boey, Ziyech, tete, Angelino yolcu gibi. Kaçırdığım var mı?
Zaten Boey dışında hiçbiri as oyuncumuz değildi neden bu yangın? İki tane bek çekip bay'ı uca koysak sorun kalmıyor. Bir de orta saha/10 nr alırsal yanından yenmez
Bu hali ile kaç maç aldı, son ifb maçını izledin mi ? Önce teteyi bi dehleyelim, zira Ziyechin ayakkabısın bağı olmayacak adama versiğimiz para nerdeyse aynı.Ziyech gitsin zaten, bişeye yaradığı yok