Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.879
- 8.080
- 1.898
Sağ bek sol bek aldık ta, açıklar kaldı.İkisinide yollayıp yeni ufuklara yelken açmak lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek sol bek aldık ta, açıklar kaldı.İkisinide yollayıp yeni ufuklara yelken açmak lazim.
Kardes adam durmadan sakatlaniyor, bir iki mac var sonra yine kayip, böyle oyuncudan fayda gelmez bizeOynadığı maçları aldı mı, Aldı, sen oynatabiliyon mu hatır, faydalanabiliyon hayır. şu Ziyech ifb de olsaydı taparlardı taparlardı.
Yönetim bunun için var. Avrupa'da hiç yorulmayalim bence ligde gidecek elden. Tamam Avrupa'dan vazgeçsinler kabulum ligi alacak transferler yapsinlarZiyech in kalmak istemediği gayet aşikar bence
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komik takimiz. Gercek bir sol bekimiz yoktu, artik sag bekimizde yok. Neyseki Baris-Kaan bu lig icin fazlasiyla yeterli.
Yahu koskoca külubün hocası oynatacaz faydalancaz çok değerli diyor, adam mutluyum huzurluyum katkı vermeye gelecem diyor, nerde aşikar adamın ağzından 1 kelime duymadık. Abidik gubidik dedikodulara inanmayon be renkdaşım. it gibi korktukları 2-3 isimden biri Ziyech. Boey gitti, Ziyechi de kopartmaya çalışıyorlar anlamıyonuz mu. Allah aşkına en sahip çıkılması gereken adamı itin gtüne sokuyoruz ayıptır yazıktır günahtırZiyech in kalmak istemediği gayet aşikar bence
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne için var? Kalmak istemeyen adamı zorla tutmak için mi?Yönetim bunun için var. Avrupa'da hiç yorulmayalim bence ligde gidecek elden. Tamam Avrupa'dan vazgeçsinler kabulum ligi alacak transferler yapsinlar
Ziyech de yolcu galiba
Mevcut kontratı bitene kadar yerli statüsünde olacakmış.Seneye yabancı kuralı değiştiğinde Kerem Demirbay yerli mi yabancı mı sayılacak?
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hop ağır ol burda adamı itin götüne sokan falan yok. Ziyech in ağzından mutluyum huzurluyum lafını duymadım ben. Okan hoca elbette öyle diyecek, politik olacak. Neyse zaten yakında görürüz sıkıntı yok. Kimsenin Ziyech ile derdi yokYahu koskoca külubün hocası oynatacaz faydalancaz çok değerli diyor, adam mutluyum huzurluyum katkı vermeye gelecem diyor, nerde aşikar adamın ağzından 1 kelime duymadık. Abidik gubidik dedikodulara inanmayon be renkdaşım. it gibi korktukları 2-3 isimden biri Ziyech. Boey gitti, Ziyechi de kopartmaya çalışıyorlar anlamıyonuz mu. Allah aşkına en sahip çıkılması gereken adamı itin gtüne sokuyoruz ayıptır yazıktır günahtır
Son sakatlandığı maçta darbe aldı, milli takıma gitmeden önce son çıktığı maç ifb maçı. Yani ondan sonra lig maçı olmadı, adam maçını oynayıp milli takıma gitti. Adam oynadığı hermaçta katkı verdi iş oynatabilmek, biraz hazır diri oyuncu 35-40 milyon euro. ahada örnek Boey. Hazır diri sapasağlam bir Ziyechin burda ne işi var, 4-5 ay önce PSG ye son saniyede gidemedi.Kardes adam durmadan sakatlaniyor, bir iki mac var sonra yine kayip, böyle oyuncudan fayda gelmez bize
Sanki bana avrupa ligini alacanAbi sadece lig yokki niye herkes gidiyor yav. Avrupa ligine sadece 3 oyuncu yazabiliyon. Ne hallere dustuk
Tete’yi de ziyach’i de Ndombeleyi de Oliveria’yı da Angelino’yu da dehleyelimBu hali ile kaç maç aldı, son ifb maçını izledin mi ? Önce teteyi bi dehleyelim, zira Ziyechin ayakkabısın bağı olmayacak adama versiğimiz para nerdeyse aynı.