Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech in kalmak istemediği gayet aşikar bence

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim bunun için var. Avrupa'da hiç yorulmayalim bence ligde gidecek elden. Tamam Avrupa'dan vazgeçsinler kabulum ligi alacak transferler yapsinlar

Komik takimiz. Gercek bir sol bekimiz yoktu, artik sag bekimizde yok. Neyseki Baris-Kaan bu lig icin fazlasiyla yeterli.

Barış’tan bek olmaz öyle bir iki maç arada idare eder ancak. Evet bu lig içinde olmaz. Kaan ise idare eder ancak hem tempo yapamaz hem de ondan stoper/ortasaha yedeklemesini bekleyemeyiz bu durumda ki bu iki bölgede daha iyi performans veriyor.

Avrupa ligine 3 adam yazabiliyoruz 4 olsaydı Ziyeş gitsin derdim.

Ziyech in kalmak istemediği gayet aşikar bence

Yahu koskoca külubün hocası oynatacaz faydalancaz çok değerli diyor, adam mutluyum huzurluyum katkı vermeye gelecem diyor, nerde aşikar adamın ağzından 1 kelime duymadık. Abidik gubidik dedikodulara inanmayon be renkdaşım. it gibi korktukları 2-3 isimden biri Ziyech. Boey gitti, Ziyechi de kopartmaya çalışıyorlar anlamıyonuz mu. Allah aşkına en sahip çıkılması gereken adamı itin gtüne sokuyoruz ayıptır yazıktır günahtır

Yönetim bunun için var. Avrupa'da hiç yorulmayalim bence ligde gidecek elden. Tamam Avrupa'dan vazgeçsinler kabulum ligi alacak transferler yapsinlar
Ne için var? Kalmak istemeyen adamı zorla tutmak için mi?

Yahu koskoca külubün hocası oynatacaz faydalancaz çok değerli diyor, adam mutluyum huzurluyum katkı vermeye gelecem diyor, nerde aşikar adamın ağzından 1 kelime duymadık. Abidik gubidik dedikodulara inanmayon be renkdaşım. it gibi korktukları 2-3 isimden biri Ziyech. Boey gitti, Ziyechi de kopartmaya çalışıyorlar anlamıyonuz mu. Allah aşkına en sahip çıkılması gereken adamı itin gtüne sokuyoruz ayıptır yazıktır günahtır
Hop ağır ol burda adamı itin götüne sokan falan yok. Ziyech in ağzından mutluyum huzurluyum lafını duymadım ben. Okan hoca elbette öyle diyecek, politik olacak. Neyse zaten yakında görürüz sıkıntı yok. Kimsenin Ziyech ile derdi yok

Kardes adam durmadan sakatlaniyor, bir iki mac var sonra yine kayip, böyle oyuncudan fayda gelmez bize
Son sakatlandığı maçta darbe aldı, milli takıma gitmeden önce son çıktığı maç ifb maçı. Yani ondan sonra lig maçı olmadı, adam maçını oynayıp milli takıma gitti. Adam oynadığı hermaçta katkı verdi iş oynatabilmek, biraz hazır diri oyuncu 35-40 milyon euro. ahada örnek Boey. Hazır diri sapasağlam bir Ziyechin burda ne işi var, 4-5 ay önce PSG ye son saniyede gidemedi.

arkadaslar fenerli bir ismi istiyormusuz 5 like'a ismi açıklarım

Sağ bek, sol bek ve sağ kanatta oynayabilen Mertens'in bölgede oynayacak 1 oyuncu alınırsa. Angelinho, Tete, Ziyech'in gidişi bizi pek etkilemez hatta gelecek oyuncuların katkısına göre olumlu etkilemesi çok daha muhtemel. Boey'in gidişi ayrı o her türlü etkiler zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt