Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Bunu paylaşmayın. Hayatı yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer yoksa uyku vakti
Parasıyla neden olmasın, Mourinho, Klopp boştaBreaking news Okan Buruk zu Barca girmiyo mu romano, kaos olusur valla yanar buralar
Senin ben .. xavi. Ulan ilkay ve felixi niye aldın o çöp takımına da bizi sabote ettinXavi sezon sonu barca yi birakiyo @Romano
Parasıyla neden olmasın, Mourinho, Klopp boşta
ziyech zaha tete yerine 1 tane su adamı alabilseydık suan farklı bi olay konusuyorduk!!
Ayak tenisine ne dersinKlopp en az 1 yil calismicam dedi, zaten bize yedirmezler, mourinho da gelmez, gelmesinde, oynattigi futbol igrenc göz kanseri ediyo adami
Ndiaye gibi 1 cop suyunu hayali kadroya yazmak hic mi hic yakismadi renktasŞöyle bir kadro isterdim bekler ve kanatlar hızlı Torreira süpürücü Ndiaye taşıyıcı Sneijder vurucu en azından Ndiaye + Sneijder isimleri olmasa bile profil olarak benzer oyuncular isterim.
Muslera
Assignon - Sanchez - Abdülkerim - Locko
Torreira - Ndiaye
Barış - Sneijder - Kerem
Icardi
Ndombele'nin Lyon çıkış yaptığı halini yazmayı düşündüm ama şimdiki haline bakınca yazamadım.Ndiaye gibi 1 cop suyunu hayali kadroya yazmak hic mi hic yakismadi renktas