Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete ve Ziyech giderse sağ kanada acil bir adam saha bulmak gerekiyor.
Elde sadece sağ kanat Barış Alper kalıyor.

La oyuncu lazım hala oyuncu veriyoz hele biraz alın satış dönemi mi sadece bu

bu kadar topcuyu gozden cikardigimiza gore uefa yi da gozden cikardik sanirim

zira max 3 topçu ekleyebiliyoruz
Güzel bir kadro kulabileceğimiz bedeller. Bir de gidenlerin hiçbiri banko isimler değil verim alınamayan isimler gitsinler bırak.

Ndombele’yi aradan çıkarsak yer

Bonuslarla falan 18-20 arası görülüyorsa satmamak ihanet olur. Artık çok seviyorum, icon olmak üzere belkide oldu o ayrı ama oyun zekası falan hayatta max 20 eder hücum oyuncusu olacaksa.

Bizde de asla banko hücum oyuncusu olmaz. Avrupa’da daha başka bir kariyer yapabilir.

18-20m gerçekçi gelmedi ama bu kadar çok talibi varsa ve yüksekçe bonservis ödemeye razılarsa sezon sonu da benzer rakamları verebilecek isteyeni ille olur. Sakatlanmadığı sürece Euro2024'te de muhakkak bir şekilde boy gösterecek. Piyasasının düşmesi için bir sebep yok ki yaza kadar. Sakatlık hariç tabi. Eğer idare edecek bir sağ bek alırsak (atıyorum sadece Dubois dönse bile) Boey'in gitmesinden bile daha çok etkileyebilir BAY'ın gitmesi şu ortamda. Ben de ilk 11'in değişmezi olabilecek seviyede bir topçu olduğunu veya olabileceğini çok düşünmüyorum (özellikle hücum bölgesinde) ama bu sezon kadro planlaması ve transferdeki problemlerimizden dolayı inanılmaz faydalı ve kullanışlı oluyor. Yerli kuralı da varken bize aşırı derecede lazım BAY jokeri.

Menajerlerin işi bu; bir dümenler çevirecekler ki üstünden para kazansınlar. Vurgulamak istediğim nokta; madem bir scout ekibimiz var, uzunca süre eksik kalmış bir mevki için niye son dakika menajer itelemesi adamlara gidilmek zorunda kalınıyor?..
evet bende bu çark neden böyle dönuyor hıç anlamıyorum.bır cok klubu bu çakal menajerler iflass ettırdı...

Barış Alper'i satacaksak bile Euro 2024'den sonra satarız banko sağ bek ya da sol bek formasını Ferdi'yle beraber giyecek turnuvada Ferdi'den kat ve kat daha iyi performans sergileceğine güveniyorum.

O performans sonrası burada 15-20 m euro rakamlarına bir daha bakarız daha fazlasına gideceğini düşünüyorum dünyada böyle joker oyuncu yok.

EPL'de 6'ncı sıradan aşağıdaki takımların hepsine forvet olarak bile koyabilirsin sol bek, sağ bek, sağ kanat, sol kanat hepsini oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt