- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.905
- 4.323
sallai gelsinde gözümüz kanat görsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyonu kullanıp alıp satamaz mıyız zaten 0 bonservis bedeli var onu devreye sokup hop Araplara göndeririz.Biz nasil para kazancaz tapusu chelsea de degil mi?
Transferleri artık Senaya Sallai'yalım.sallai gelsinde gözümüz kanat görsün
Galatasaray futbolcusuna küfür ban sebebidir. Yetkili arkadaşları görevini yapmaya davet ediyorumerden başgana güveniyorum boey hariç gidenler zaten sövdüğümüz adamlar
Bjk Weghors’tan nasıl kazandıysa öyleOpsiyonu kullanıp alıp satamaz mıyız zaten 0 bonservis bedeli var onu devreye sokup hop Araplara göndeririz.
Bu Sena fenere golleri Sallaima senasıTransferleri artık Senaya Sallai'yalım.
Kanat diye aldıklarımız son zamanlarda tavuk kanadı çıkmaya başladı.sallai gelsinde gözümüz kanat görsün
Güzel bir kadro kulabileceğimiz bedeller. Bir de gidenlerin hiçbiri banko isimler değil verim alınamayan isimler gitsinler bırak.bu kadar topcuyu gozden cikardigimiza gore uefa yi da gozden cikardik sanirim
zira max 3 topçu ekleyebiliyoruz
Bonuslarla falan 18-20 arası görülüyorsa satmamak ihanet olur. Artık çok seviyorum, icon olmak üzere belkide oldu o ayrı ama oyun zekası falan hayatta max 20 eder hücum oyuncusu olacaksa.
Bizde de asla banko hücum oyuncusu olmaz. Avrupa’da daha başka bir kariyer yapabilir.
evet bende bu çark neden böyle dönuyor hıç anlamıyorum.bır cok klubu bu çakal menajerler iflass ettırdı...Menajerlerin işi bu; bir dümenler çevirecekler ki üstünden para kazansınlar. Vurgulamak istediğim nokta; madem bir scout ekibimiz var, uzunca süre eksik kalmış bir mevki için niye son dakika menajer itelemesi adamlara gidilmek zorunda kalınıyor?..
tam aradığımız kanat çalışkan teknikKanat diye aldıklarımız son zamanlarda tavuk kanadı çıkmaya başladı.
Bu nasıl bir oyuncu?