Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadro derinliğinin bozulmaması lazım.. boey satışı gayet yeterli olur..ndombele gitmeli, teteden de çıkılabilir. ziyeşte gitmek istiyorsa zaten kimse tutamaz. sol bek, sağ bek, orta saha ile kadro yeterli olur.. ama nokta transfer yapmak için devre arası zor bir dönem. barış falan tam bir joker ve kilit oyuncu olmaya başladı mücadele gücü çok yüksek.. 20 bugün veren yarın da verir hala gelişimini sürdüren bir kafa yapısı var. ama bu aşamada bu oyuncudan vazgeçilmez.. aidiyeti yüksek..

Şampiyonluğa oynayan bir takım devre arası as kadrosunu bozamaz satalım satalım moduna girerse sene sonu çok pişman olur

Bu arada Rıdvan'ın da öyle gelir gelmez çok verimli ve güvenilir top oynayacağını düşünmüyorum. Zaten giderken de defansif yönden biraz sorgulanan bir adamdı. İki takım dışında seviyesi çok düşük İskoçya liginde çok düzenli de oynamadan ne kadar gelişmiş olabilir hiç emin değilim. Angelino gibi olabilir onun da performansı. Yani sol beke sadece Rıdvan gelirse mesela sezonun kalanında yine çoğu maçta BAY'ı görebiliriz sol bekte veya başka yeni sağ bekle beraber dönerse Dubois.

18-20m gerçekçi gelmedi ama bu kadar çok talibi varsa ve yüksekçe bonservis ödemeye razılarsa sezon sonu da benzer rakamları verebilecek isteyeni ille olur. Sakatlanmadığı sürece Euro2024'te de muhakkak bir şekilde boy gösterecek. Piyasasının düşmesi için bir sebep yok ki yaza kadar. Sakatlık hariç tabi. Eğer idare edecek bir sağ bek alırsak (atıyorum sadece Dubois dönse bile) Boey'in gitmesinden bile daha çok etkileyebilir BAY'ın gitmesi şu ortamda. Ben de ilk 11'in değişmezi olabilecek seviyede bir topçu olduğunu veya olabileceğini çok düşünmüyorum (özellikle hücum bölgesinde) ama bu sezon kadro planlaması ve transferdeki problemlerimizden dolayı inanılmaz faydalı ve kullanışlı oluyor. Yerli kuralı da varken bize aşırı derecede lazım BAY jokeri.
Şuan hucum oynamadığı için daha göz önünde bir iki kötü maça düşer o bedel aradan itelemek lazım

-----------------Icardi(Bakambu)---------------
Kerem(Zaha)--Mertens(Sneijder)--Barış(Keita)
-----Torreira(Kaan)--Melo(Eyüp/Berkan)-----
Locko(Rıdvan)----------------Assignon(Barış)
------A.kerim(Nelsson)--Sanchez(Kaan)------
--------------------Muslera--------------------

-----------------Icardi(Bakambu)---------------
Kerem(Zaha)--Mertens(Sneijder)--Barış(Keita)
-----Torreira(Kaan)--Melo(Eyüp/Berkan)-----
Locko(Rıdvan)----------------Assignon(Barış)
------A.kerim(Nelsson)--Sanchez(Kaan)------
--------------------Muslera--------------------
Neyse bu gecelik bu kadar forum yeter

Şuan hucum oynamadığı için daha göz önünde bir iki kötü maça düşer o bedel aradan itelemek lazım

Arkadaş 18-20m vermeyi düşünen takımlar hücumdaki performanslarını izlemeden mi 18-20m veriyormuş bu adama? Zaten biliyorlar yani teknik kapasitesinin ve oyun zekasının sınırlarını. Atletik, fiziksel, mental ve çok yönlü oluşu sebebiyle ve biraz da geliştirme düşüncesiyle alacak zaten alan. Bir iki maça düşer dediğin hallerini zaten biliyorlar yani. Ondan dedim 18-20m zaten gerçekçi değil diye ama atıyorum 10 civarı veya az üstü veren olabilir. Onlar da yine verir zaten.

Locko, Assignon, Wendel IN
Angel, Boey, Ndombele OUT

Ziyech, Tete satarsak - 1 kanat 1 10 no

Angelino, Ziyech, Tete hatta Ndombele bu oyuncuların durumları artık netleşmeli, Gidecek isimler netleşmeden gelecek isimlerle ilgili fikir yürütmekte zor oluyor.

Bonuslarla falan 18-20 arası görülüyorsa satmamak ihanet olur. Artık çok seviyorum, icon olmak üzere belkide oldu o ayrı ama oyun zekası falan hayatta max 20 eder hücum oyuncusu olacaksa.

Bizde de asla banko hücum oyuncusu olmaz. Avrupa’da daha başka bir kariyer yapabilir.

Psgnin bayi istedigine inanan varsa elimde sudan ucuz buckingham sarayi var

Gitmek için kararlı değilse Ziyech'in kalması daha doğru olurdu. Kapalı savunmalara karşı üretken olamayan BAY ve sağda ne kadar verim vereceği şüpheli Zaha ile yarım sezon geçirmek riskli bir hareket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt