Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trufferd ide istiyormuşuz bakın işte bu adam topçudur bu adamı alırsak başarıdır ama çok zor transfer . Milli takım görmesi de çok olağan ilerisi için

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan falan değil abi ya sola locko sağa senaya veya assignonu alıp bitirelim işte olursa ileriyede bi hücum oyuncusu

Ulan herifler resmi hesaptan foto paylasti bizde hala kap yok

Abiler günaydın angelinoyu alırken hepimiz istedik kötü çıktı rıdvanı hiç birimiz istemiyoruz belki iyi çıkar bize böyle deneyelim 😀

Çok kritik zamanlardayiz 2 maç puan kaybına şampiyonluk gider.iyi oynamasalar bile hakem vs gibi dış etkenlerle maçları bir şekilde kazanıyorlar.neredeyse her futbolcumuz hakkinda transfer söylentisi çıkartıyorlar sahaya konsantre olmamız gerekiyor artık.
Ben senin pencerenden bakmıyorum.Eskiden bakıyordum ama şuan diyorum ki: Futbolcu iyi olacak ki transfer söylentisi çıksın. iyi olmadan ittire kaktıra transferin kimseye faydası yok. Zararından başka.
Angelino ve Tete durumlarından sence mutlu mudurlar. Oliviera ıslıklandığında mutlumu dur sence ,her nekadar cebine 3 milyonu koysa da , futbolcu öncelikle oynamak ve de taraftarın kendisini sevmesini hatta tapmasını ister. Birinci öncelik budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt