Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan ı aldıkları anda .. ezile ezile yenildipimiz derbi günlerine geri döneriz

Fiziğini gram geliştirmeyen genç yerlileri illa iteleyecekler

Pasalici alırız inşallah ya sanki Sneijder katkısı alacakmışız gibi hissediyorum

Bu arada bence assignon işi bitti çoktan aslan emojisi yoktu profilinde

transfer nöbeti 4 için lobi hazırlıklarına başlıyorum bu akşam tanrıverdi sarayına ziyarette bulunacağım umarım doruk karşılamaz beni
Onur'a dikkat et
200w.gif

Gelecek sene ilk 11'de 11 yabancı ile oynayabiliyoruz ama yedekler tamamen yerli olmak zorunda. Kaliteli yedek yerli için hem bu sene hem de gelecek sene Rıdvan ve Zeki düşünülüyor olabilir.

Kaan sagbek oynar. BAY da sag kanat oynasin. Kazim'a guvenmek lazim

Zeki ve Rıdvan için minimum 10 milyon euro verelim sonra onları yedek bırakalım. Oda güzel hikaye

Nasil olmaz yaw 2 bek aliriz 3-4 gun icinde
abi hücumda da çok kan kaybettik yahu.

ziyech gitti, tete de gidecek diyorlar. boey ile birlikte sağ kanat komple gidecek gibi. zaten çok verimli bir ofans grubumuz yoktu şimdi sayısal olarak da azaldık.

orta saha sorunumuz da malum, allah korusun torriera'ya bir şey olsa yanmışız.

yani bu kadar hamlenin devre arasında olacağını pek sanmıyorum ki zaten olmamalı da.

bence bizimkilerin şampiyonluk konusunda pek ihtirasları yok gibi. dediğin gibi 2 hamle belki olur, geri kalanı içeriden çözme yoluna gidecekler.

zaten hayvan gibi gelir elde edildi, en yakın rakibinden 4 şampiyonluk öndesin. cl elemelerini de cebine koymuşsun.

şampiyonluğun tek anlamı fb ile it dalaşı bir de 2-3 m euro başka bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt