Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.521
- 406
- 1.878
kütahyali süleymanci cemaati mensuplarina benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angelino rıdvanı top diye oynarangelinodan kötü sol bek zor bulunur
Atma biraderLocko assignon fransa çıkartması bekleniliyor.
Yıl sonuna kadar evet. Acil ihtiyaçlarımız bunlar bana kalırsao zaman 2 bek ve bir oos alsak işimiz çözülüyor galiba.
rıdvana kira + satın alma ile 5.5 -6 bantlarında sürüneceğimize katılıyorum...
ama adamlar verir mi ? Topçu ister illakide.
Angelinho önce topu kaldırmayı hatirlasinangelino rıdvanı top diye oynar
trasnferde hocaya güven kısmı değil - yönetimin son dakikaları zorlayıp mecbur kalmasını istemiyprum ben.panik yok renkdaslar
1.saga boaye nin yerini BAY sezon sununa kadar yapar
imkani varsa dubious u geri getirelim rotasyona
2.sola ridvana niyetlendiyseler , sakin satin alinmasin , kiralik gelsin önce
3. ziyech gidebilir
4. Tete gidebilir
Okan hocamiza güvenilim , bilhassa genclere, Allahin izniylen sampion olacagiz, seneye cl igi gelirleri yüzde 50 fazlalasiyor, sezon sonu iyi bir transfer dönemi ucariz
Sex hikayesi gibi
şu an en optimal bu tablo gibi ama Boey dışında 1 yabancıdan daha çıkman şartLocko assignon fransa çıkartması bekleniliyor.
15 milyon euro'yu 2 maç 4 orana basalım. 60 milyon30 milyon euro’nun 15 milyon euro’sunun bankalar birligine gideceği gercegiyle yüzlestim az once
Kast ettiği Doure olması lazım 18 yaşında olan ama onu vermezler. Assignon+ Blas(ikisi içinde fransız medyasında ayrılmayı düşünüyor gibi haber çıkmıştı.)+%15 paydan vaz geçme= Nelsson+ Ndombele(kiralık anlaşmanın devri)+ 6-7 milyon euro(Boey'den verilecek %15 pay dahil) tarzı bir anlaşma çıkabilir, Nelsson ilgisi ciddiyse. Bana pek gerçekçi gelmiyor Nelsson'un da devre arası gideceği ama bu devre arası asıl hedefte Nelsson'un satışı idi.