Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman 2 bek ve bir oos alsak işimiz çözülüyor galiba.
Yıl sonuna kadar evet. Acil ihtiyaçlarımız bunlar bana kalırsa

Muslera
Transer-Nelsson-Abdülkerim-Transfer
Torreira-Demirbay
Zaha-Mertens-Aktürkoğlu
Icardi

Sağ & Sol bek ve Oos transferleri yapılırsa sene sonuna kadar götürürüz Avrupa ve Ligi. Alternatif kadromuz da şöyle bişey olur

Günay
Ali Turap-Davinson-Kaan-Kazımcan
Berkan-Ndombele
Tete-
Transfer-Barış
Bakambu

Yeterli demiyorum ama aciliyet durumumuzu 3 transfer ile giderebiliriz. Mesela mecburen Ndombele orta sahada Tete sağ kanatta devam edecek gibi

panik yok renkdaslar

1.saga boaye nin yerini BAY sezon sununa kadar yapar
imkani varsa dubious u geri getirelim rotasyona

2.sola ridvana niyetlendiyseler , sakin satin alinmasin , kiralik gelsin önce

3. ziyech gidebilir

4. Tete gidebilir

Okan hocamiza güvenilim , bilhassa genclere, Allahin izniylen sampion olacagiz, seneye cl igi gelirleri yüzde 50 fazlalasiyor, sezon sonu iyi bir transfer dönemi ucariz
trasnferde hocaya güven kısmı değil - yönetimin son dakikaları zorlayıp mecbur kalmasını istemiyprum ben.

yazın trasnfer sezonu ÇOK ZOR olacak - kendimi tekrar ediyorum ama Apokerim'e hayır demiyecği teklif kesin gelir - BAY potansiyel bu sezon o fizikte genç yaş - Nelsson malum bir kısmı gitmek istiyor - Mertens son yılına gelecek(yaş olarak). Epey epey zor yaz transfer dönemi.

fırsatı varken hakikaten bize oturacak bekler bulursak yapıştırılmalı.

ziyech ve tete'de hemfikirim.

IMG_9250.webp

Rıdvan kim ki bizi beğenmiyor 3. yerliyi Kaan ve Barış ile çözeriz beklerde kaliteden kısmayalım.

Bu rıdvan neden bu kadar büyütülüyor anlamadım
Hem bjk’li, içimizde ajana gerek yok bence

Locko assignon fransa çıkartması bekleniliyor.
şu an en optimal bu tablo gibi ama Boey dışında 1 yabancıdan daha çıkman şart

en kötü sergio dondurulma bir şeyler olur

fenerde 18 yabancı var şu an (hala bizim batmamızı falan konuşuyorlar, ağlanacak haldeler)

Kast ettiği Doure olması lazım 18 yaşında olan ama onu vermezler. Assignon+ Blas(ikisi içinde fransız medyasında ayrılmayı düşünüyor gibi haber çıkmıştı.)+%15 paydan vaz geçme= Nelsson+ Ndombele(kiralık anlaşmanın devri)+ 6-7 milyon euro(Boey'den verilecek %15 pay dahil) tarzı bir anlaşma çıkabilir, Nelsson ilgisi ciddiyse. Bana pek gerçekçi gelmiyor Nelsson'un da devre arası gideceği ama bu devre arası asıl hedefte Nelsson'un satışı idi.

"yarım sezon idare edelim" mantığı OKan hoca'yı zorda bırakıp şampiyonluğa neden olabilir.

asla bu olmamalı. 30 mu geldi - beklere gerekirse 12-13 M nu gömülebilir DOĞRU profil olduğu sürece.

kaldı ki ben hala AVL 'de en kötü yarı final görmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt