Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trans lazim transssss
PsIukLkd2IFLKsuy.jpg:large

Sakatlığın Türkçe tabiri ne bilmiyorum ama Coman iç bağları koparmış dizinde.

Hazır Bayern ile iyi ilişkilerimiz varken kendilerine bir kardeş kıyağı yapıp Tete'yi sadece 10 Milyon € gibi komik bir rakama verebiliriz. Yeter ki dostluğumuz var olsun.

Hazır Bayern ile iyi ilişkilerimiz varken kendilerine bir kardeş kıyağı yapıp Tete'yi sadece 10 Milyon € gibi komik bir rakama verebiliriz. Yeter ki dostluğumuz var olsun.
Kral bayernliler ne diyor sachaya mutlular mi

CuneytGkalamis 2 tane ateş emojisi atmış. 2 transfer geliyor

Rennes in yedek sagbek i oyuncu bile olur hemde çok uyguna.Aslindavonu alabilsek çokta fazla para harcamış olurduk.

Guela Doue..
O 11'e geçtiği için ve bir tane de sağ bek oynayabilen de bir oyuncu alacaklarmış ondan dolayı Assignon ayrılmak istiyor zaten. Rennes'in yeni gelen TD'si sistem değişikliğine gitmiş o yüzden sağ bekte daha defansif özellikli birini istiyor ve tercih ediyormuş. Assignon'da o yüzden ayrılmak istiyor Boey daha gitme durumu yokken bu haberler çıkmıştı. O yüzden bir fırsay 5-6+bonus+paya bitirmeye çalışıyorlar bizimkiler yüksek ihtimal. Salı- çarşamba belli olur yeni beklerimiz.

35'e Zaha Tete paketi yapalım bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt