Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Okan hoca şuan mecburiyetten rolünü yapıyor da Ziyech bizim için ne zaman çok önemli oldu orasını kaçırdım.Aidiyet 0 .Onu bir anlatirmisin lütfen.Halbuki ilk gün tribünden çıktığında gözlerim dolmuştu.Nereden nereye.Bugun Boeyin mutluluğunu yaşayıp yarın eksiklikleri konuşalım.Emin ol yönetimde herkeste herşeyin farkındadır.Aidiyetsiz oyuncudan hiç hazzetmiyorum.Evet Ziyechi konuşuyorduk ???sol bek olayı dogru ,lakin panikten kastım planlama yok bence ki erden baskan ve hocada benzer konusmustu alırsak bir sol bek alırız dediler ama boey ziyech tete bunların gidişi hazırlıksız yakalanmamıza sebeb oldu
özellikle boey ve ziyech bizim icin cok önemli cok kısıtlı zaman kaldı yerlerini doldurabilecez mi umarım doldururuz ama kadroyu genişletmek varken daraltıyoruz ister istemez
Eyvah. Rumenler yine bizi söğüşlemeye geliyor
ziyechtekş aidiyet sorunun belkide burada ilk yazanlardanım ama bir şekilde oynadıgı her macta fark yaratıyor bu adam her topu skor yapıcı yani ait hissetmedigi halde bile böyleBence Okan hoca şuan mecburiyetten rolünü yapıyor da Ziyech bizim için ne zaman çok önemli oldu orasını kaçırdım.Aidiyet 0 .Onu bir anlatirmisin lütfen.Halbuki ilk gün tribünden çıktığında gözlerim dolmuştu.Nereden nereye.Bugun Boeyin mutluluğunu yaşayıp yarın eksiklikleri konuşalım.Emin ol yönetimde herkeste herşeyin farkındadır.Aidiyetsiz oyuncudan hiç hazzetmiyorum.Evet Ziyechi konuşuyorduk ???
Söylediklerinin çoğuna hak vermekle birlikte artık bu duruma alışmak vede acil hamleler yapmak zorundayız.Oyuncularimiza talipler olması hemde yüklü meblaglarla çok iyi.Ama şunu bilki biz sezon başından beri solbeksiziz bu 1 .2.si orta sahaya gelince birsuru transfer yapıldı ama Meloyu bulamadık maalesef.Kanatta ise sana katılmıyorum şöyleki ne Ziyech ne Tete asla vede kata bizim kanatimiz olamaz ne dibe iniyorlar ne içeri penetre ediyorlar nede süreklilik arzediyorlar.Ki Ziyechi kendisi gitmek istiyormuş doğru ise eger.İstrksizlik tripleri ayrı bir dert inan bana Barış Alper ikisindende iyi oraya şimdilik transfer elzem değil.Gidiyorsa gitsin modundayiz.Zaten kiralık.ziyechtekş aidiyet sorunun belkide burada ilk yazanlardanım ama bir şekilde oynadıgı her macta fark yaratıyor bu adam her topu skor yapıcı yani ait hissetmedigi halde bile böyle
açıkçası ikna edilirse yarım dönem kalması daha önemli bence tek basına mac alabilen bir adam
sol bek eksıgımız vardı ortasaha eksıgımız bariz ortada simdi sag bek eksigide cıktı ve ziyech giderse skorer kanat eksigide cıkacak
açıkçası devre arası icin oldukca kötü bir senaryo bu,hiçbir hoca bukadarını istemez,hakkımızda hayırlısı olsun
Deneme maçı hem de tutarsa daha fazla para kazandırır Beşiktaş maçı Ms 0@Murat Durmaz 30m avroya kupon yapsana 60m yapalım
sağ bekmiş
YokDuyum var mi