Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya golcü bir istatistiği vardı Atal‘in bir kaç yıl önce iki ayağını da çok iyi kullanıyor diye biliyorum Arap tavernier diyebiliriz rahatlikla

El Tavernullah gelsin

Yine gec kaliyoruz

Ayrica sezon basinda aldigimiz oyunculari devre arasinda yollamaya calismamiz yaz aylarinda ne kadar plansiz hareket ettigimizin ispatidir

Tete,ziyech,ndombele ve angelino’yu yollamaya calisiyoruz

Transfer dinamik bir sürec bu yüzden normal karsilamak gerekiyor ama kabul de etmek gerekiyor bazi durumlari

Özelestiri yapmadan gelisemeyiz

Sassignon- Locko veya Senaya- De Cuyper(Venderlan) bu tarz bir ikili getirebilsek beke bizim için müthiş olur ama sanmıyorum bir bek genç- potansiyelli biri olacağını düşünüyorum ama diğeri bedel olarak daha uygun maliyetli biri olacak gibi geliyor bana.

gene bir şeyler peşinde

Atal sağ beke düşünülüyorsa ki kendisi yetenekli ve gayet iyi oyuncudur, hücumu, tekniği gayet iyidir lakin Filistin paylaşımı nedeniyle Kasım ayının ortalarından beri kadro dışı ha aynı zamanda doğal olarak maliyeti çok düşüktür. Atal alırlarsa sağ beke ben alınacağını düşünmüyorum daha hazır oyuncu alınacaktır sol beke Locko gibi nispeten pahalı bir isim gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt