Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan ile oynayamazsin. 3lu icin kanatlarin git gel yapmali. Hadi bay ok ama kaan ile yapamazsin
ligde oynar bence..kaan sağda daha iyi.acuna ve rıdvan gibi adamlara paramızı harcayacaklarsa sistem değişssinler..ekim ayında belli angelino gidecek nerede sol bek...

tövbe yarrabi 😂

olum çok iftiraya maruz kalıyorumda bu baya bi komik oldu

benim tek olumsuzluğum okan hocaya

futbolculara yönetime normalde hep destek veririm :)

ama hiç transfer yapılmaması eleştirilecek birşey şimdiye en azında bi dolbek be ortasahayı halletmeleri lazımdı

para geldi diye daha rahat transfer yapacağımızı sanmanız gerçeklikden uzak

para varsa akbabasıda vardır
Para gelmese sadece solbek alip gececeklerdi bundan haberin var mi peki? Neden maaşı külfet adamlardan kurtulmaya calisiyorlar saniyorsun? Transfer yapabilmek için. Sabir et tahta kapandığında yapilmamis olursa beraber elestiririz. Sen şuan elestirince sabaha transfer mi inecek yoo. Ee ne diye kendini boşa yorup üzüyorsun. Sen yazsan da yazmasan da onlarin dediği olacak

Bu Dorgu akıllı herifse serbest kalma bedeli ekletmiştir sözleşmeye

Acaba nerede doğmuş bu çocuk, mağara olabilir mi

Aslında baya iyi herif oyunumuza da uyar

Sol bek ve sağ bek alacağımız kesin gibi. Ama 8/10 oynayan, hem merkezde rakibe basıp hem skor yapabilecek bir oyuncuya daha ihtiyacımız var. Gerekirse bekleri kiralık alıp bu oyuncuya gömmeliyiz bütçeyi. Kapanıp 5'li 7'li defans yapan takımları merkezden delemiyoruz. Kanatlarımızı oyuna katamıyoruz. Oyunun bir türlü oturmamasının en önemli sebeplerinden biri bu eksiklik bence.

şuan erden timurun bile haberi yoktur kimin geleceğine dair

daha para gelecek tffde limit açılacak

sonra bunun birde karar verme, oazarlık süresi var

30 milyonu duyan zaten 1 istiyorduysa şimdi 2 ister
Bu bahaneyi kabul etmiyorum abi. Hadi yaz dönemi araplar para saciyor topcu 1 iken 3 istiyoru kabul ettik. Ama artik daha bahane kabul etmem. Paran varsa basip alacaksin, hem boey öyle 1 gunde gitmedi. Satilacagi en az 1 haftadir belli iken sen hemen alternatifini hem kulubuyle hem topcuyla anlasip sattigin an alacaktin. Sattiktan sonra anlasmaya calisirsan tabi öpmeye calisirlar

bana göre Boey ile 15 dk geçirirler gene - Rıdvan ile devam edip 2 isim duyumda bırakırlar.

yayın görseli ve başlığı daha net mesaj olurdu.

Duymazsak onlyfans aboneliği isterim ücretsiz..

olum şaka la şimdi ismimiz onlyfansciye çıkacak

insta
x
face
forum

harici sosyal medya bilmem ben

instayada fotoyu eşim atar hep
story atmasını bile bilmiyorum

x bırakalı iki yıl oldu ona sırf tektğk bakarım

onu bırak telefonumda fifa harici oyun bile yok

forum harici sosyal medya bilmem ben kısacası zamanım yok

Bu Dorgu akıllı herifse serbest kalma bedeli ekletmiştir sözleşmeye

Acaba nerede doğmuş bu çocuk, mağara olabilir mi

Aslında baya iyi herif oyunumuza da uyar

Evet Tm de dogum yeri yazmiyor, ilginc. Biraz google üzeri baktim dogum yeri danimarka diyo, ne kadar dogru bilmiyom tabii.

ligde oynar bence..kaan sağda daha iyi.acuna ve rıdvan gibi adamlara paramızı harcayacaklarsa sistem değişssinler..ekim ayında belli angelino gidecek nerede sol bek...
Ligde de olmaz. Ama hadi seni kirmayim olur diyelim. 3 luye öyle 2 antremanla gecemezsin. En az 1 yaz dönemi bunun antremanini yapacaksin. Sözun bu sezon 3lu falan olmaz

açıkçası ,forumda bukadar çok fener konuşulması hoşuma gitmiyor özellikle maç başlıkları dışında fenerliler osursa bizim sitede konusulacak neredeyse

Bu bahaneyi kabul etmiyorum abi. Hadi yaz dönemi araplar para saciyor topcu 1 iken 3 istiyoru kabul ettik. Ama artik daha bahane kabul etmem. Paran varsa basip alacaksin, hem boey öyle 1 gunde gitmedi. Satilacagi en az 1 haftadir belli iken sen hemen alternatifini hem kulubuyle hem topcuyla anlasip sattigin an alacaktin. Sattiktan sonra anlasmaya calisirsan tabi öpmeye calisirlar

O bahane bence kisin daha gecerli. Hele transfer döneminin sonuna dogru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt