Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heveslenmiştimolum şaka la şimdi ismimiz onlyfansciye çıkacak
insta
x
face
forum
harici sosyal medya bilmem ben
instayada fotoyu eşim atar hep
story atmasını bile bilmiyorum
x bırakalı iki yıl oldu ona sırf tektğk bakarım
onu bırak telefonumda fifa harici oyun bile yok
forum harici sosyal medya bilmem ben kısacası zamanım yok
Angelino'dan bile para kazanamışız vay anasını ya
valla takım şu anda çorba..kim nerede nasıl oynuyor belli değil.tecrübeli takımız bence 3 lü savunmaya hemen geçer ve adapte oluruz..zaten kötü futbol oynuyoruz denesek ne kaybederiz..Ligde de olmaz. Ama hadi seni kirmayim olur diyelim. 3 luye öyle 2 antremanla gecemezsin. En az 1 yaz dönemi bunun antremanini yapacaksin. Sözun bu sezon 3lu falan olmaz
1.5 m euro vermiştik yarısı 0.75 m euro yapar makul
Anlatamazsin hocam. Kışın paran olmasa sanki bedavaya verecekler hayrina adamlar. Kışın iyi adam alma şansın ya bayern gibi basip alirsin ya da milletin iskartaya cikardigi veya kuluple sorunu olan veya da sicrama yapip ayrılacam diye tutturan adamlari alabilirsinO bahane bence kisin daha gecerli. Hele transfer döneminin sonuna dogru.
Yav kisin tabi transfer daha zor. Kimse oynayan topcusunu birakmaz. Ama göz diktigin biri varsa takimla anlasacaktin ki 30 dan sonra daha fazla isteyemesinler. 30m gelmeden kimseyle anlasmazsan, istedigin topcuyu 7ye birakacak olsa bile 30u gördukten sonra 10da ister 12deO bahane bence kisin daha gecerli. Hele transfer döneminin sonuna dogru.
Eyüp'e gittiğinde hülle transferi diye manşet yapıyorlardı her yerde.Haluk Yürekli: "Erencan Yardımcı'yı fenerbahçe istiyor."
Kötude oynasak öyle böyle kazaniyoruz. Deneyip kaybedersek avuclariz..valla takım şu anda çorba..kim nerede nasıl oynuyor belli değil.tecrübeli takımız bence 3 lü savunmaya hemen geçer ve adapte oluruz..zaten kötü futbol oynuyoruz denesek ne kaybederiz..
Ondan da bahsetti.Eyüp'e gittiğinde hülle transferi diye manşet yapıyorlardı her yerde.
Sattigimizda bu adam için hülle yaptılar savcılar göreve diyenler şimdi Ereni mi aliyormusHaluk Yürekli: "Erencan Yardımcı'yı fenerbahçe istiyor."
hayırlısı bekleyip göreceğiz..inşallah kazanmaya devam ederiz..Kötude oynasak öyle böyle kazaniyoruz. Deneyip kaybedersek avuclariz..
Knk o iş öyle değil işte ben haftalardır bunu diyorum. Biz istemesek bile parasını verip oyuncuyu çöp edebilme gibi bir koz var önümüzde. 6 alacakken seneye kiralık bir yere gönderirler 28 yaşındaki herifi daha da kimseye okutamaz bir yerde fesih ederlerdi.Vuuuhuuuu
Kurtulmaya çalıştığımız adamdan nasıl para kazanıyoruz
üste para vermeye razı durumdaydık sanki
4 4 2 oynuyor olsaydık size katilirdim ama 4 2 3 1 sisteminde kanatların 3 4 3 sistemine gore daha çok git gel yapması lazım. 3lude stoperler kanatların defansif gorevlerini hafifletiyorlar. Angelino'nun 4lude randıman verememesinin sebebi git gel yapamaması zaten.Kaan ile oynayamazsin. 3lu icin kanatlarin git gel yapmali. Hadi bay ok ama kaan ile yapamazsin