Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum şaka la şimdi ismimiz onlyfansciye çıkacak

insta
x
face
forum

harici sosyal medya bilmem ben

instayada fotoyu eşim atar hep
story atmasını bile bilmiyorum

x bırakalı iki yıl oldu ona sırf tektğk bakarım

onu bırak telefonumda fifa harici oyun bile yok

forum harici sosyal medya bilmem ben kısacası zamanım yok
heveslenmiştim :cry:

Ligde de olmaz. Ama hadi seni kirmayim olur diyelim. 3 luye öyle 2 antremanla gecemezsin. En az 1 yaz dönemi bunun antremanini yapacaksin. Sözun bu sezon 3lu falan olmaz
valla takım şu anda çorba..kim nerede nasıl oynuyor belli değil.tecrübeli takımız bence 3 lü savunmaya hemen geçer ve adapte oluruz..zaten kötü futbol oynuyoruz denesek ne kaybederiz..

Haluk Yürekli: "Erencan Yardımcı'yı fenerbahçe istiyor."

O bahane bence kisin daha gecerli. Hele transfer döneminin sonuna dogru.
Anlatamazsin hocam. Kışın paran olmasa sanki bedavaya verecekler hayrina adamlar. Kışın iyi adam alma şansın ya bayern gibi basip alirsin ya da milletin iskartaya cikardigi veya kuluple sorunu olan veya da sicrama yapip ayrılacam diye tutturan adamlari alabilirsin

O bahane bence kisin daha gecerli. Hele transfer döneminin sonuna dogru.
Yav kisin tabi transfer daha zor. Kimse oynayan topcusunu birakmaz. Ama göz diktigin biri varsa takimla anlasacaktin ki 30 dan sonra daha fazla isteyemesinler. 30m gelmeden kimseyle anlasmazsan, istedigin topcuyu 7ye birakacak olsa bile 30u gördukten sonra 10da ister 12de

valla takım şu anda çorba..kim nerede nasıl oynuyor belli değil.tecrübeli takımız bence 3 lü savunmaya hemen geçer ve adapte oluruz..zaten kötü futbol oynuyoruz denesek ne kaybederiz..
Kötude oynasak öyle böyle kazaniyoruz. Deneyip kaybedersek avuclariz..

Vuuuhuuuu

Kurtulmaya çalıştığımız adamdan nasıl para kazanıyoruz

üste para vermeye razı durumdaydık sanki
Knk o iş öyle değil işte ben haftalardır bunu diyorum. Biz istemesek bile parasını verip oyuncuyu çöp edebilme gibi bir koz var önümüzde. 6 alacakken seneye kiralık bir yere gönderirler 28 yaşındaki herifi daha da kimseye okutamaz bir yerde fesih ederlerdi.
Ndombele de de benzer bir iş çıkabilir.

Kaan ile oynayamazsin. 3lu icin kanatlarin git gel yapmali. Hadi bay ok ama kaan ile yapamazsin
4 4 2 oynuyor olsaydık size katilirdim ama 4 2 3 1 sisteminde kanatların 3 4 3 sistemine gore daha çok git gel yapması lazım. 3lude stoperler kanatların defansif gorevlerini hafifletiyorlar. Angelino'nun 4lude randıman verememesinin sebebi git gel yapamaması zaten.

30 dakikadır beşiktaş dinlemek zorunda mıyız Haluk'lar resmen clickbait yapıyorlar.

Göndermeye çalıştığımız kiralık adamdan bile para kazanmışız, helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt