Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç: "Şampiyon olsan nolur olmasan ne olur sattığın oyuncuyla kazandığın paraya bak."
Bunun yanında Boey'in gidişini güç kaybetmiş olarak görmüyor Barış, Kerem, Icardi bunlar giderse güç kaybedeceğimiz gibi bir şey söyledi o kısmı tam olarak kaçırdım.

Bilgi yok ellerinde belli oldu :D Olsa birazdan açıklayacağız vs derlerdi. Boey transferini sakız gibi uzatıyorlar.

yarına bir kap lazım yoksa taraftar yangına başlar

sona kaldık yine ndombele tarzı oyuncuya mecbur kalmayız umarım..

Fiyatların düşmesini mi bekliyoruz yine

Bunlar teşkilatı kurmuş masabaşında her ülkede böyle yalandan haberler yazdırıyorlar. Rakama bakınca kompleksi direkt yakalıyorum ben.

Çok geniş çaplı bir örgütle karşı karşıyayız.

Bir İngiliz takımı kiralık dönemi sonrası Feyenord'un bile tercih etmediği oyuncuya 35 milyon falan vermez. Bournmouth bile vermez. Bu ligleri bu sporu biraz takip eden herkes bunu bilir zaten.

O da olacak daha yeni açıldı yabancı listeler verilene kadar gelmezse o zaman onu eleştiririz.
Transfer dönemi açılır açılmaz transfer beklemiyordım ama Samsun maçında süre alacak şekilde yetişmeliydi transferlerimiz. Yine geç kalındı. Ben kaliteli adam alacağımızı sanmıyorum artık. İdare edecek ucuz adama razıyım. Nbombele-Vecino tarzı ikilemlerde kalmayalım yeterli

Bunlar teşkilatı kurmuş masabaşında her ülkede böyle yalandan haberler yazdırıyorlar. Rakama bakınca kompleksi direkt yakalıyorum ben.

Çok geniş çaplı bir örgütle karşı karşıyayız.

Bunların abarttığı kadar da oynadığı yok ha. İyi oyuncu mu evet ama o kadar. Yazdıklarına baksan Nedved falan dersin

Haluk Yürekli: "Geçelim transferlere Galatasaray taraftarı sabırsız hashtag'de başlatmışlar."

dombel ve sanchezin indigi birgün vecino çöpünün adının geçtigi son 1 gün gibi anlar yaşamayalım bu tarz adamlar alacaksak yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt