Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajerlerin kuklası olsan hemen yapardın transferi :d Devre arasında fayda/maliyet oranı yüksek transfer yapmak zor. O yüzden günü kurtarma işine gireceğiz muhtemelen bek transferinde

bu solbek kıtlığında lockoyu niye büyük takımlar almıyor??

15 filan onlar için büyük para değil ama bizim için 10 bile çok

10 milyona alıpda para kazandığımız topçu yok neredeyse

fark yaratacak topçu olsa giderdi bence şimdiye kadar

eğer illa o tarz transfer yapacaksak yine 1-2-3 milyonluk bi adam bakalım

zaten 10a gelse bu sefer o bi iki hata yapsa 10 milyonun altında ezeriz camia olarak yapmadığımız şey değil

Gerçekler ilgini çekmedi benim yıllar sonra yazmam mı ilgini çekti.Ben hep buradayım artık canıma yetti yazayım dedim.. Biz yıllardır neden menajer transferi peşindeyiz. Neden listemiz yok oyuncu havuzumuz yok çok zoruma gidiyor.

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Menajer transferi istesek yarin soares veya Kenny teteden biri sağbek için iner zaten. Listemiz olmadığını nerden biliyorsun ki?

Transfer döneminde sınırsız yabancı olduğu için Fb'nin 16 lisanslı oyuncusu var şu anda. Fred'le Becao'nun sakatlığında Bonucci ve Krunic'i oynatabildiler mesela. Şu mevzuyu bile değerlendiremedik. Bizim de adam almamız gerekirdi

Gerçekler ilgini çekmedi benim yıllar sonra yazmam mı ilgini çekti.Ben hep buradayım artık canıma yetti yazayım dedim.. Biz yıllardır neden menajer transferi peşindeyiz. Neden listemiz yok oyuncu havuzumuz yok çok zoruma gidiyor.

Transfer döneminde sınırsız yabancı olduğu için Fb'nin 16 lisanslı oyuncusu var şu anda. Fred'le Becao'nun sakatlığında Bonucci ve Krunic'i oynatabildiler mesela. Şu mevzuyu bile değerlendiremedik. Bizim de adam almamız gerekirdi
Dönem kapaninca gorucem onlari hocam. Becao nun sakatlığı uzadığı icin Caglar geldi deniliyor orda gorecekler gercekleri. King-Kent falan gitmezse donduracaklar o zaman görürler anyayi konyayi. Bosa maas veriyorlar zaten Peres falan gibilere. Bide simdi yirtik donlarindan lincoln cikti onu bakalim kayit edecekler mi

1706479203622.webp

İFByi bu aralar dikkat ile izleme fırsatım oldu da Şmanski'yi alsak iyi olurmuş. İFByi oynatan fret değil Şmanski. Sürekli hareket halinde ve topu aldığında çok hızlı düşünüp oynuyor. Habire de ceza sahasında posyon kovalıyor. Geçen fret ve şmanski diyenlere laf ettim ama Şmanskiyi ayırmak gerek. Fret zaten paket oldu ama olmasa bile 10 m edecek adam değil o yaşında. Ama erden ağbi şmanski o parayı eder derken yine haklıymış bravo abi.
Fred'i de 6-7 milyona çözüp fred şimanski yapardık bu zengin çipi araya girmese. Doğru tespitler yapmışız ama alamamışız

Dönem kapaninca gorucem onlari hocam. Becao nun sakatlığı uzadığı icin Caglar geldi deniliyor orda gorecekler gercekleri. King-Kent falan gitmezse donduracaklar o zaman görürler anyayi konyayi. Bosa maas veriyorlar zaten Peres falan gibilere. Bide simdi yirtik donlarindan lincoln cikti onu bakalim kayit edecekler mi
Bizde şu anda 13 yabancı olduğu için transfer için müsaitiz. Hatta Angelino'yu da sayarsak 12'ye düşüyor.

Listesi olanın transferi bugüne kalır mı ?
Yada geçen yaz aldığımız oyuncuların hangisi liste transferi takıma çok faydası olan Rashica yerine gittik kronik adam çektik. Menajer düdüğü Tete çektik son gün ndombele çektik. Okan hoca çok mütevazi kalıyor Fatih hoca yönetimi topa koyuyordu transfer olmayınca Pana da bile 4-5 tane adam aldı hepsi bildiği tanıdığı adamlar.

28'lik Rashica'ya 16 milyon Euro'luk para yatırmak yerine bedava Ziyech oynatmak seni gruptan 3. çıkardı. Tutmazsa da rahatça gönderip başka birini alabilirsin.

Listesi olanın transferi bugüne kalır mı ?
Yada geçen yaz aldığımız oyuncuların hangisi liste transferi takıma çok faydası olan Rashica yerine gittik kronik adam çektik. Menajer düdüğü Tete çektik son gün ndombele çektik. Okan hoca çok mütevazi kalıyor Fatih hoca yönetimi topa koyuyordu transfer olmayınca Pana da bile 4-5 tane adam aldı hepsi bildiği tanıdığı adamlar.

Terim aldi da noldu hepsi sistemine uymayan adamlar. Yazın transferlerde başarılı olamadık zaten bu gerçek. Kronik dediğin kim ? Ziyech mi? Kusura bakma da biz isteyince 6-7m istenen Rashica'yi almak yerine geçmişine güvenip ziyech alalim demis yönetime cok laf etmem ya tutarsa hesabi oldu o iş tutmadi ayri konu.

Dipnot: Ben sana bir liste yaparim en ucuz oyuncu 50m luk. Hadi git al bakalım o zaman listem var neden vermiyorsunuz dersin adamlara o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt