Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp, Hamza, Efe, Ali Turap, Kazımcan gibi oyuncularımıza şans vermeliyiz. Bence Emin Bayram'ı da rotasyonda tutmalıyız önümüzdeki sene...
Emin Bayram zaten gayet iyi bir yedek rotasyon oyuncusuydu - kendi isteği ve oynasın diye gönderilmişti, oturmasından iyidir - yaz trasnferinde geri gelip rotasyona girmesi şart oyunculardan biri

Biz forvetsiz, orta sahasız, kalecisiz şampiyon olmuş takımız.

Beksiz de oluruz evelallah.

ulen tam hava aydınlandı dedim yürümeye çıkacaktım en ince ama sağnaktan bir altı nefretlik yağmur döküyor.

pefffff....

transfer gibi hava.

Yangın tayfayı toplama vakti geliyor gibi
left.gif
evil.gif
right.gif

BANG ! BANG !

Biz forvetsiz, orta sahasız, kalecisiz şampiyon olmuş takımız.

Beksiz de oluruz evelallah.
Sadece eksik olan bir bek olsa, yine iyi olurdu. Icardi'nin dalgalanmaları bizi forvetsiz bırakıyor. Sol bek zaten yok. Sağ bek de yok. Mertens'in yaşı ortada, bir sakatlık yaşasa yandık. Orta sahada zaten Torreira gibi bir yedeğimiz yok. Bayağı eksikliklerimiz var aslında. Hep bir yamayla kapatıyoruz, bu da oyunların hep sıkıntı geçmesine neden oluyor.

kim kaldı bek oynayan
onları da bindirelim hemen uçaklara

Sabah aynısını düşündüm Ali turabı kazanabiliriz bomboş bir adam değil bence alt yapıdan sol bek varsa onuda değerlendirebiliriz dünyanın sonu dğeil
1-Fiziği kötü değil , boyu posu yerinde
2-Kaç yıldır altyapıda sadece sağ bek oynuyor.

Bence kesinlikle denemeliyiz. üzerine eğilmeliyiz. Sağbek gelsin gelmesin.
Biz Tarık çamdallara katlanmış adamız " son zamanlarında ıslıklanıncaya kadar" ama o çok paraydı.
Şu eli ayağı titreme safhası geçtimi gerçek kimliğini ortaya koyabilir. O titreme safhasının geçmesine bile izin vermeden Allah peygamber aşkına tu kaka yapmayalım bir zahmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt