- 12 Haziran 2015
- 36.025
- 31.688
- 2.693
Bir transfer sayılır bu durum. Uzun süredir kendisinden faydalanamıyoruz. Özledik kralı...İcardinin bu aksamdan itibaren osurtmaya baslayacagini dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir transfer sayılır bu durum. Uzun süredir kendisinden faydalanamıyoruz. Özledik kralı...İcardinin bu aksamdan itibaren osurtmaya baslayacagini dusunuyorum
Direk zorunlu alsan satın alma opsiyonu diye bir şey olmuyor ki. Ayrıca Luyindama'da almanız zorunlu değildi 3 milyon kira verdin 6 ay için istesek almayabilirdik ama iyi performansı için 5 milyon verip aldık. Kiralamayı yüksek verdik orada.Valla nasıl ki Becao'nun sakatlığını Haluk Yürekli'den öğreniyorsam, Ndombele ile ilgili bir şeyi de Fbliden öğrenebilirim. Anlatmak istediğimin özeti bu.
Ya şarta bağlı değil de direkt zorunlu almışsak limit zımbırtısı yetmediği için. Luyindama olayındaki gibi
Ali Turap için bu dediklerin zaten yapılacaktır, umarım o da fırsatları değerlendirip iyi yerlere gelebilir. Ancak bu, 2-3 maç tahammül ederek ve bu sezon için beklentiye girerek değil, 2-3 yıllık bir süreçle mümkün olabilir. Kendisinin genel potansiyeline ve azmine bağlı; gözünün önünde Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey, Barış Alper gibi müstesna örnekler var...Ali Turap'a aslında biraz güven verebilsek 2-3 maç tahammül edebilsek ,oda biraz daha çalışsa BOEY videoları izlese , ağırlık çalışsa bence iyi bir sağbek olarak kazanabiliriz. Ama maşallah bizim taraftarın hiçmi hiç sabrı yok ki bizim gençlere dair.iki top kaybetmede direkt "ÇÖP"
bence bugün Antep maçında bir 90 dakika izleyebiliriz inşallah.
Zorunlu olayi yok zaten de bu muhabbetten nerden cikti merak ettim?Ndombele konusunda eğer zorunluluk olsa idi çok daha fazla süre alırdı diye düşünüyorum. Zorunlu bir satın alma durumu yok bence. Eğer almak ister isek opsiyonu kullanıp, ödeme şekli belirlenmiş sadece. Yorumum bu benim.
Katılıyorum.Bende kiralık gitmelerine çok akıl erdiremiyorum,çünkü kiralık gidip gerçekten evrilen oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Aslında ellerine fırsat geçmesi adına idmanların 3 katı daha fazla çalışmaları gerekiyor. Gündem boey ya,idman sonrası çocuk sürekli antrenman yapıyordu. Bizim çocukları tenzi ediyorum ama idmanları daha fazla ciddiye alıp as oyunculardan daha fazla çalışmaları gerekiyor. Artık tamamına yetişkin diyebiliriz sadece efe sanırım yaşı daha ufak onun dışında Ali,Eyüp,Gökhan,Hamza vb diğerleri artık yetişkin sınıfındalar ve fiziklerine ,idmanlarına maksimum önem verip formayı kapmalılar.Tüm günlerini bu işe ayırmaları çokmu zor .Ali Turap için bu dediklerin zaten yapılacaktır, umarım o da fırsatları değerlendirip iyi yerlere gelebilir. Ancak bu, 2-3 maç tahammül ederek ve bu sezon için beklentiye girerek değil, 2-3 yıllık bir süreçle mümkün olabilir. Kendisinin genel potansiyeline ve azmine bağlı; gözünün önünde Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey, Barış Alper gibi müstesna örnekler var...
GS-FB altyapı oyuncuları için muhtelif kaynaklardan (Takım arkadaşı, yönetici vs) birebir yansımış benzer tespitler var;
18-19 yaşında çocuk maç tecrübesi edinerek pişsin diye filanca alt lig takımına kiralık gönderilmiştir. Tabii oranın da kendi içinde bir dinamiği mevcut; kıdemli oyuncusu, feleğin çemberinden geçmişi, bir üst seviyeye sıçramak için didineni vs. Bizimki diğerlerine tercih edilmesini gerektirecek yeterlilik düzeyinde değildir henüz; hocanın gözüne girip süre alabilmesi için tam konsantrasyonla azami gayret göstermesi gerekmektedir. Lakin adam ekabir, göt fena kalkık, indirebilene aşk olsun; GS-FB oyuncusu ya! Kendisine haksızlık edildiğini düşünmektedir, ne işi vardır orada? Öyle böyle bir müddet takılıp kulübüne döner, benzer bir döngü filan derken sonrası malum. Taraftar da -ezbere- yanlış takımlara gönderiliyorlar, şans verilmiyor, harcanıyorlar diye veryansın etsin...
Bunlar profesyonelliğe 'aday' futbolcular. İçlerinden fiziği, yeteneği, mental durumu müsait olup gerekli adanmışlığı gösteren çok azı üst profesyonel seviyeye çıkabilecekler. En başta kendileri olmak üzere önce bu gerçeğin idrak edilmesi gerekiyor...
Konu içerisinde konuşulmuş ağabey bir kaç mesaj öncesi denk gelmiş idim, @Uğur İz ahbabım bazı soru işaretleri olduğunu düşünüyor imiş sanırım opsiyon açıklamasında, kendi anladığım şekliyle yorumladım ben deZorunlu olayi yok zaten de bu muhabbetten nerden cikti merak ettim?

avrupa için galiba 31 ocak -1 şubatta bitiyor çoğu büyük lig ülkesinde. bizde 11 gün daha açık 9 Şubat son.Ne zaman bitiyor ara transfer sezonu?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değil zaten röportajında Pendik'in benimle bir ilgisi kalmadı diye belirtmişti.Pendik denen kulübün murat başkanın olduğuna eminmiyiz sene başından beri sürekli fenere yanliyorlar
minik bir kısmım adamı kazan diyor genç çünküAvrupa maçlarını iplemeyip alayını satsak mı Tete vs?
Konu bugün Angelino olduğundan herkes diğer oyuncularla Angelino sözleşmesi mukayesesi yapıyorlar ondandırZorunlu olayi yok zaten de bu muhabbetten nerden cikti merak ettim?