Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelenlere hay hay gidenlere bay bay

Bize yine kadayif izletecekler ahb.

Sampiyonluk yolunda tecrubeli kadayiflar iş gorur kafasiyla yuruyecez, ben genc oyuncu beklemiyorum o yuzden. ;D

Surpriz olur
Neyse ki bu haber pek ciddi değil imiş, ama hala bir 4-5 günümüz var ahbabım; güzel bir sürprizi hak ediyor Okan hoca, umut edelim:think:

Ben tam tersini hatırlıyorum. Ozan Kabak'ın paranın çoğu Diagne'ye gidince FFP açısından bu yola girmiştik.
Diagnenin o zamanki piyasa değer neydi ki? .Gerçekten gözümüzü kırpmadan nasıl 13 milyon euro verdik.İnsanın aklı almıyor.Tamam gol kralı idi eyvallah ama 13 milyon pehhh.Onun borcu hala devam ediyordur belkide.

Erencan yardımcın olası fener transferi hakkında ne düşünüyorsun kemalim
Erencanın hedefi avrupada. Oynaması gerektiğini bildiği için gidip pendikte oynuyor.
Kariyerini kim çizdiyse işi gerçekten biliyor.
Önce bizde oynayamayacağını bildiği için bonservisini alıp gitti, sonra baktı yine oynayamıyor kendini kiralattı ve kariyerinin gelişim göstereceği en önemli dönemlerinde çocuk tecrübe kazanarak gelişti.
Röportajında da belirttiği gibi hedefi avrupa. Fenere 20 yaşında bonservisiyle gittiğinde kariyeri umut nayirin kariyeriyle eş değer olur 2 seneye pendikte devam eder.
Şu an ne bizim ne fenerin kariyeri açısından bir cazibesi yok. Ha bize gelse belki uefa'da kendini gösterebilir altyapı kontenjanından yer bulur ki icardi dışında fw oyuncumuz da yok.
1 maçta 10 dakika oynamak mı yoksa kalan 3 ayda 15 maç oynamak mı bunun kararını verecek olgunlukta bir çocuk.

Hem fw oyuncusu olmayan milli takım için de kendini kasmaya ve sürekli oynamaya çalışacaktır. Euru 24 kendisi için de bir şans.

Özetle pendikten gidecekte de sürekli oynayacağı bir kulüp olacaktır bu. Adanademir falan bile olur.

abi sokayım cedric e valla zeki gelsin ağzımı açmam
is oraya dogru gidiyor en azindan sag bek herif. lig icin yeter. avrupayi saldik bence cuma günü listeler veriliyor adam gibi biri gelmez bence. kaani beke atmak zorunda kalmazsak, diger yerlerde oynatabiliriz bir bölgeye hapsetmek yerine joker olarak devam etmesini istiyorsak...

He yav 5 ay sözlesmesi kalmis 32 yasindaki adama 5 milyon verecegiz. Oda biz. Biz öyle adami alirsak, takimindan maasinin bir kismini siz karsilayin deriz. Neyin kafasini yasiyor o ingiliz gazeteci.

Keşke Senaya gelse de Asingon diyen kolpacılar bir ortaya çıksa
Zaten yapacağımız transfer sayısı max. 2
Onun istihbaratını bile alamıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt