Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1706524005374.webp

Eyvah 30 iq twittercılar yangına başlamış

E kimse gelmiyor napacaz
Sakat ve kadayıf geleceğine eldekilerle devam etmek daha mantıklı. Sonra sezon sonu yollamaya çalışacağız. Ndombele'yi aldık da noldu mesela hiç almasak hem cebimizde para kalırdı hem de şimdi orta saha arıyor olurduk en azından.

Angelino'nun ayrılacağı 2 aydır belliyken, Boey'e de teklifler olduğu açıkken, orta sahamızda 1 senedir sorun olduğu ortadayken bu transfer işinin bu zamana kalmaması lazımdı.

avrupaya listelerin verilmesine son 3 gün. yönetim transfer yapmayacak herhalde.
Avrupada oynayacağımız altı üstü 4 maç var yav. 4 maç için kol gibi sözleşmelere girmeye gerek yok. Belki de A.L için şampiyonluk yolunu en çok ben dillemişimdir ancak o iş Boey gidene kadardı.
Boeyin yerini doldurmak için aynı kalibrede bir herif baksan 15 + Diğer tarafa da aynı desen 30. 2 senedir beklediğimiz orta saha var daha + Performans alamadığımız ve topun ağzında olan 2 kanat oyuncumuz var.
Avrupa bir başka bahara artık. Biz güç kaybederken aynı turnuvada olup daha da güçlenen kulüpler varken ilk 11'de kafadan 3-4 değişikliğin olduğu yerde 3 ayda başarılı olamayız. Eldeki kadroyla edebimizle oynar geliriz.
Lig için 9 şubata kadar vakit var oraya odaklanalım derim.

Surda 5 6gunumuz kaldı iyi oyuncu almak kolay değil anca vecino gibi cedric çöplerin isimlerinin geçmesi çok dogal

Şampiyon olduğumuz sezonun sonunda solbek ve orta saha eksiğimiz vardı geldiğimiz noktada 2 orta saha sağ ve sol bek eksiğimiz var bakalım 10 günde ne olacak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ridvan ve zeki gibi 2 milli bekten iyisini mi bulacagiz? Ver ikisine de 5+5 getir koy oynasinlar

Birakin artik turk dusmanligini

Durum oraya dogru gidiyor

bugün ciddi bir rakiple karşılaşmiyoruz ama yine de kolayca kazanırız diyemiyorum. takımda bek kalmadı. güçlü bir rakiple karşılaşsak halimiz harap olurdu.

an itibari ile orjin beklerim Ali Turap ve Kazimcan

bu sene şampiyon olsak en sinir olacağım iş o olacak.

2 sene şmapiyon oluyoruz - yazın gene 6-8 arası trasnfer olacak.

hiç 2 gönder 2 al devam modelini gerçekleştiremiyoruz başarılı sezon sonrasında

transferde daha titiz ve secici yaklasmak gerek, sirf transfer olsun diye transfer yapmayacaksin.

Simdi 10 adam alalım begenmezsek yazın 10 unu da gönderir yerlerine yeni 10 adam alırız :asd:

Bazilari cok sevinir bu duruma :)

Torsten götshow diye bir hesap vardı ondan galiba
:asd:

Acik konusmak gerekirse AL'de fazla ilerleyecebilecegimizi düsünmüyorum ben takimda bu kadar soru isareti varken.

Sparta Prag sonrasi kol gibi bir rakip cikarsa zaten hadi bize eyvallah deriz. AL'de olmayacak bir seyleri zorlayip ligi vermemek lazim, yani demek istedigim sadece transfer yapmis olmak icin transfer yapmamak lazim

Nerde abi bu kaliteli takıma seviye atlatıcak transferler neyi bekliyoruz tam olarak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hava soğuk. İçimizi ısıtacak transferler nerede be kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt